Spontanfika

Annika ville leka med mig i dag efter skolan. (ja, i min klass är vi kvar i mellanstadiesnacket xD) Sen fråga hon om Matilda, Nicole och Emma ville hänka och dom va så klart på! Sen så raggade vi upp Emmie på vägen me, så vi blev 6 pers som satte oss på ciccolata (ooovanligt!) Trevligt trevligt va de tycker jag. :D Och så tycker jag absolut vi ska ha den där klassfesten!

Låt-tips

Måste bara tipsa om lite asbra låtar jag har hittat. Så om ni diggar samma musik som jag; check it out!

Kat DeLuna feat Elephant Man - "Whine Up"
Värsta grymma streetlåten!

Rihanna - "Rehab"
Soft :)

Plain White T's - "Hey there Delilah"
Sååå söt text, låter lite som Lifehouse

Jojo - "Beautiful Girls -reply"
Mycket bättre än originalet! :P

Fronda - "En stor stark
Bästa fredagslåten!

Hösten is in the air

Jag vet, helt sjuuukt deppigt egentligen eftersom det liksom aldrig blev nån sommar. Men jag måste erkänna, lite gött me höst är det allt. Så för att man inte ska deppa ihop total tänkte jag skriva ner lite grejer som faktiskt är kul med hösten.

Alla snygga kläder. Den där söta koftan, dom nya jeansen och den nya skitsnygga skinnjackan kan ju inte användas på sommaren. Därför är de ju så bra att hösten kommer nu så vi får ta på oss alla nya kläder.

Man slipper svettas. På sommaren spelar det ingen roll hur lite kläder man än har på sig, det är ändå helt sjuuukt varmt. Råkar du då träffa värsta hetingen på stan är de ju inget kul att inte va så fräsch. Så helloooo hösten då man bara måste tänka på att inte frysa och slipper duscha tre gånger om dan.

Myspys! Dags att sitta inne på café (istället för ute bara egentligen haha) och snacka en massa skit me kompisarna, ha filmkväll eller tända ljus och dricka té. Mysets tid är här!

Sparka löv. Jag vet, jättebarnsligt. Men pröva ändå, det är ju skitkul!


Nu känns det faktiskt inte alls lika deppigt med höst måste jag erkänna. Dessutom innebär den ju liite närmre studenten! :D :D


En till som fyller år!

GRATTIS Janni på 18-årsdagen!!!! :D :D

skolan har börjat på riktigt! :O

I dag va första dagen me riktiga schemat för oss på Folkunga. Usch va tråkigt!! (min ny grej är att inte svära :P ) Startade morgonen med två  otroligt härliga timmar tyska. NOT. Börjar verkligen seriöst ifrågasätta varför jag valde steg 5. Men men, valet är gjort abra att stå ut med att ha skittråkigt och va tvungen att plugga ashårt.. Sen så hade vi naturkunskap, med Ragna. Hon är ju inte direkt rolig att lyssna på hon heller.. Vem tar hela lektionen (50min) till att prata om kursmålen?!?! Etfer de va de dags me franska. Det va faktiskt rätt kul förra året eftersom vi hade så bra lärare. I år skulle vi byta, men jag trodde ju hon skulle va rätt bra hon me. Lite svårt att säga efter en lektion kanske, men herregud va lite franska jag kommer ihåg! Och lärarn verkar skapligt ambitiös där me. Jag kommer jobba ihjäl mig om jag ska få ett okej betyg i nåt ämne! men men, thats life...

Min bebbe blir stor :D

I dag fyller Mia år. Hon blir 16 år. GRAAAAAAAAAATTIIIIIIIIIIS!!!

Vid två kommer bebisarna hit (dom riktiga, våra kusiner) så nu har vi lite halv barnsäkrat vårat hem haha. Men vi får hålla stenkoll på dom ändå, annars blir de iiiiinget bra..

Freeeedag!!

Yehey, äntligen är första helgen efter skolstarten här! Nu börjar det där med att hata alla måndagar, hata tisdagarna ännu mer och bara längta till helgen hela tiden..

Jo, nu skulle jag egentligen va i skolan då. Tänkte först gå på fadderistmötet (som jag inte kommer ihåg hur dags de va, hoppas Johanna är där) sen är det stormöte då alla sjunger sina faddersånger, värsta kul ju. Men nej, jag va alldeles för sölig i morse (eller gick upp för sent?) så jag kom inte i väg. Orka stressa för nåt som inte är obligatoriskt liksom.. Så jag kommer till mentorstiden kl 10 i stället.

I kväll är de nollning!! Inte för vi har nån egen nolleklass, men de e ju bara att dra ner till stångebro och hänga me alla lite senare.   :)   Seeeeee yaaaaaa!!

Onsdag

Tjoho bloggen!
Då va de onsdag igen då. Så vad har hänt denna inte allt för vanliga men ändå inte ovanliga onsdag...?

Va i skolan, en heeeel lektion hade jag :P Svenska, skittråkigt. Men men, kunde ju va värre! Sen så ska jag byta tillbaka til matte c har jag kommit på, så jag va hos syon. Alex och jag drog på stan efter lunch, hade inget bättre för oss.. Käka glass på Bosses, fiiiint för min hals! Då kom dom som egentligen även är våran nolleklass och ställde sig på Stora torget och sjöng, så vi skrek lite på dom. Dom va jätteduktiga! Jobbade ihop 10,50 och lite godis. Sen satte vi oss på Trädgårdstorget och kollade på folk och så kom de förbi lite fler nollor.. :)

Sen va de sjukamp i parken vid bibblan. Eftersom jag är fadderist måste jag ju va me på de. Höll koll på 0d. Dom va jätteduktiga! Vann 2 ggr och kom tvåa resten (förutom sista, irländsk julafton, men den räknar vi inte! :P ) Efter de va min hals skapligt lustig. Mia kom så vi drog på stan. Kollade in Subway som ju kommit till stan! Gött. Sen shoppa vi lite danskläder till henne (hon går ju dans numera) och satte oss också och glodde på en bänk. Jag va skapligt trött. Så de blev en latte på Wayne's. Gött!! Sen drog jag hem och hamnade i soffan framför datorn som vanligt, innan jag somnade i soffan i typ två-tre timmar.

Nu är väl alla andra och nollar nånstans i stan, men jag orkar verkligen inte. Är ju lite sjuk me... Min hals är jättesvullen! Jag måste verkligen ringa vårdcentralen imorrn och kolla de där, jag har nog fått mias halsfluss. Tackar så mycket!


Fan jävla skit

Då va man tillbaka i skolan då. Kändes faktiskt inte så jättehemskt. Vi är ju äldst på skolan nu! :D Och så är de en del av Mias kompisar som är nior på Folkunga nu, kuuuuul :)

Men sen så är de ju vissa grejer som gör att skolan gick från helt okej till ett jävla helvete på typ 5 sekunder. Fan, fan, fan är allt jag har att säga. Men hoppas verkligen att de går att fixa... Annars vet jag inte hur jag ska överleva! Vet ju vilka lektioner som kommer skippas oftast i alla fall...

Victoria of sweden

Kom på att jag helt glömt bort att tipsa om en sjukt bra affär jag hittade i Göteborg! Visst, jag hade väl extratur eftersom de är rea nu, men den här affären har sjukt snygga skor och väskor och är inte alls dyra. Så nästa gång ni är i Göteborg måste ni ta en sväng förbi Drottninggatan 30. Helt grymt!

www.victoriaofsweden.se

Myskväll

Kom hem för typ en timme sen. Har varit i Berg med mina små älsklingar Sara, Lisa, Irina och Janni. Lisa körde oss dit, hon är så duktig!! :) Vi satte oss vid badet, virade in oss i filtar och käkade kakor och godis, snackade en massa skit och va typ lika galna som vi alltid är. Blev sjukt kallt senare, men alla kom i badet, utom Sara, Irina och jag. Så jäkla härlig avslutning på sommarlovet. Kunde verkligen inte ha blivit bättre!

Nej, nej, nej!

Jag vill inte gå till skolan imorrn (visst, skolan börjar på tisdag, men det är fadderistmöte)
Jag vill inte börja tänka, fixa allt och ha läxor igen
Jag vill inte vara förkyld!
Jag vill inte börja ställa väckarklockan igen



"To face the fear, but not feel scared."

Yes, here we go...

Back to school..

Nej nej nej!! På tisdag börjar skolan igen.. Känns inget roligt alls! Jag vill ha mer lov, i ett halvår till eller så. Men, det är ju bara ett år kvaaar!! :D :D

Helgen har varit ... intressant. Trevligt som fasen också :) Ja jäklar, nu ska vi värma upp inför 18, eller hur Alex? ;)

En dag kvar!

Nu är det bara en dag kvar på körkortsteorin..! :D :D Jag börjar tröttna lite smått på att behöva gå upp så tidigt. Visst, de kommer jag ju göra jämt sen i skolan, men det känns lite mindre jobbigt när alla andra också går upp vid sju i stället för hur de e nu när alla andra vaknar när jag kommer hem..

En helg kvar av sista sommarlovet. Vad hände? Ska de gå så här snabbt? Hann ju bara fatta att jag va ledig innan de tog slut igen.. Ja ja. jag hade ju väldigt roligt i alla fall :) Och roligare ska det bli! Kommer bli en intressant helg.. :)

Elegi


skulle klara vad som helst, skulle aldrig säga nej
vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Gävle

Då va jag äntligen tillbaka i stan efter helgen i Gävle! Snacka om att välja fel helg att åka bort... Vart va ni förra helgen??

Den här helgen har ändå varit trevlig och mysig, men jobbig. Mina kusiner är väldigt söta, men har sjukt mycket energi så jag blir ju helt slut. Jag och Mia har lekt med barn, vaktat barn, varit på cityfesten och kollat på P3 Star. Trevlans.. :) När Mia och jag skulle åka hem sa Pontus; Mamma, jag vill följa med dom. Gulligt!

Seeeeeeegt

Ja, segare dag va de ju länge sen jag va me om. Vaknade halv tolv, har sen dess bara kollat på mtv och suttit här. Suck. Finns ju inget att göra. Det regnar ju! Så då kan man inte åka och bada eller käka glass. Och det verkar som om alla är bortresta eller jobbar. Kul då! A ja, snart måste jag gå och börja packa, Mia och jag ska till Gävle imorrn och vakta små barn. Ska bli kul, men de e ju jobbigt också..

Adios!

Trevlig kväll

Haha jag insåg just det dubbla budskapet i titeln på det här inlägget. A ja...

Den här kvällen blev en trevlig kväll. Pappa, Mia och jag gick och käkade mat på Riva. Fortfarande varmt ute vid tio ju! SOMMAR. Men men. Astrevlig personal och god mat. Jag åt nån pasta med en massa räkor, scampi och musslor. Pastan va typ grå och såg ut som bläckfiskearmar eller tång eller nåt annat snuskigt. Fick tänka på nåt annat och inte titta så noga när jag åt, för det va riktigt gott! Sen på vägen hem så börjar min syster, knäpp som hon är, att spela en låt som jag typ hatar på sin mobil, sjunger med jättehögt ovh gör typ dom fulaste dansmoves ni kan tänka er till! Och dessutom bor vi mitt i stan så jag hoppas bara att ingen jag känner såg oss. Eller förresten, spelar roll. Alla vet redan att jag e lite knasig! haha

Årets första bad!

Jag vet, sent som fan. Det är ju 7e augusti i dag liksom.. Men i dag har jag tagit första utomhusdoppet! Mia och jag hade inget för oss i dag så vi åkte till Berg. Hälsade på farmor först och käkade lunch, sen va de dags för sola ovh bada. Kallt va de i vattnet! Lite smått kruppaktigt, men sen så är ju jag jättemesig me sånt också.. Kollade mig nyss i spegeln och upptäckte att jag har brännt mig på ryggen. Ser inte så jättefarligt ut än, men det kommer nog svida i natt. Bra Anna!

Orkar inte, vill inte!

I dag började dagen duktigt. Jag hade satt väckarklockan och gick upp klockan nio. Jag skulle nämligen skjutsa mormor till Sturefors. (hon känner en tant där som hon bakar bullar till och jag behöver ju övningsköra) De tog en timme. När vi kommer hem är jag fortfarande lite duktig och är ute och gungar och målar naglarna och lite så. Sen blir jag så sjukt trött så jag går och lägger mig och sover i soffan i två timmar.

Borde städa mitt rum
Borde börja packa mina grejer
Borde åka till World Class eller ta ett varv i spåret
Borde laga de där linnet

Men jag orkar inte! Skit samma, det finns så mycket roligare saker att göra! Men varför sitter jag då bara i soffan och glor in i väggen?

Två veckor kvar..

Två veckor. Det är inte mer kvar!! Det här sommarlovet har (än så länge) varit underbart, för jävligt, stressigt, jättelugnt, skitroligt och framförallt totalt galet. Massor har hänt, ännu mer kommer att hända (2 veckor hallå..) på mitt sista sommarlov! Det känns helt sjukt ofattbart men om två veckor går jag till Folkunga som trea och i juni 2008 står lilla jag på flaket i stan och skriker "vart e mössorna sha-la-la-la-la". Borde kanske försöka jobba på en liten sammanfattning av mitt sommarlov så jag har nåt bra att svara när alla kommer fråga; jaha så vad har du gjort i sommar då? Än så länge är det bästa, korta svaret jag kommer på; Asmycket. haha Snacka om uttömmande svar! Men det går inte att beskriva det snabbt bättre än så. Får väl annars ta till den där tredje raden i det här inlägget. Beskriver det hela rätt bra faktiskt. Men nu ska jag sluta va så sentimental, det är två veckor kvar!