sommar idag IGEN! :D

Vilket fint väder vi har nu för tiden! Så där så man blir alldeles glad och inser att de finns hopp och att studenten snart (väääldigt snart) är här!

Jag har spenderat den fina dagen idag precis så som sommardagar ska spenderas. Skrev först klart NP fort som fan (en timme tog de bara, men jag är grymt nöjd med min insats) och drog sen ner mot stan me Emmie och Annika. Min och Annikas stora plan va att shoppa upp alla våra pengar (va så sjuuukt länge sen jag shoppa) men de blev inte riktigt som vi tänkt oss. En tröja blev de för mig i alla fall. :) Lite senare kom Millan och Sara och joinade. De blev lunch på George's, efter en massa slantsinglande av Sara. Lite kaffe till mig och en glass på Bosse's och sen blev de att sitta i solen i domkyrkoparken hela dagen me en massa olika folk som kom och gick lite som dom ville. :P Sjukt najs va de! :D

Dans snart, nu börjar de bli bråttom! Sista gångerna i dag och imorrn innan dansuppvisningen på lördag. Panik? Ooh nej, inte jag inte. Jag har bara totalt råkat glömma bort att öva in alla steg jag inte kan. Bra Anna!



Jag ska INTE till Spanien!

Okej, lika bra att ta de i klartext efter vissa kryptiska inlägg senaste tiden (även fast en del nog kunnat lista ut va de gäller), det har varit mycket att tänka på senaste tiden. Men i alla fall har jag kommit fram till ett beslut och blivit lite klokare på mig själv. Jag ska inte till Spanien. I alla fal inte nu. Jag vill inte. Jag vill inte ha det jobbet och jag vill inte va borta så länge. Jag kan åka nästa sommar eller i höst eller inte alls. Helt som jag vill. Det finns alltid möjligheter! Nu är det bara inte vad jag vill och jag skulle ha sån hemlängtan så jag skulle gå under. Nej, just nu vill jag annat med mitt liv.

ska jag...?

Är jag på väg att göra nåt jag ville för länge sen men egentligen inte vill längre,
bara för att visa att jag kan?
Är jag totalt galen om jag ändrar planerna helt och gör det som känns bäst just nu??
Jag vill inte ångra mig för att jag inte gjorde det,
men jag vill inte ångra att jag gjorde det heller.
Det kommer ju alltid en sommar till,
just nu är jag farligt nära att göra nåt helt annat än de va tänkt att jag skulle..

Jag tror det blir bättre så här, det blir fan bäst så


Är jag totalt tokig?
Jag kanske äntligen har hittat det folk kallar magkänsla..


.....

Klarar de inte, vill, borde, roligt? vill inte inte längre? hemskt?
Mitt huvud exploderar snart, jag orkar inte tänka mer!
Och varför ska de va så jävla svårt att veta vad man verkligen vill, vad jag egentligen vill?
Först vill jag allt på en och samma gång, en minut senare känner jag inte för nåt, 
bara gå lägga mig, dra täcket över huvet och vakna om ett år..
Kan inte nån bara säga vad fan jag ska ta mig till??

long time no see...

Ja, de här hände ju verkligen inte igår.. Anna bloggar!! *wohooooo stor applåd*. Har inte orkar, velat eller direkt haft nåt att skriva om. Inte för att det inte hänt något, men orka komma på hur de ska skrivas. Så de har inte blivit nåt förrän nu.

Eftersom de är onsdag i dag hade jag ju som vanligt tre timmar och 40 minuters håltimme mitt på dagen (råkade utökas till fem på grund av kvarglömda böcker i skåpet på Folkunga, jag har spanska på Berzan), det ovanliga va dock att de hade även resten. Så i stället för det halvplanerade mathandlandet och prova klänning så blev det en tur på stan. De fanns så sjuuuukt mycket snygga grejer överallt (ska tilläggas att lilla jag inte shoppat på nån månad så jag lider även av enorma abstinensbesvär haha). Måste hitta lite tid nånstans då jag kan få me mig Mia på stan så ska vi göra lite seriös shopping! (Svedén-syrrorna på stan brukar va sjukt effektiva shoppare, speciellt på söndagar av nån mysko anledning).

Va på Barista och upptäckte att dom har värsta goda frukosten (värsta á la sex and the city :P) innan elva alla dagar (har jag för mig), så jag blev gaaalet sugen på att ta en frukost på stan nån helgmorgon vid tio, nån som tycker de lät som en bra idé?? :P

Prova klänningen till bröllopet blev av efter skolan i stället. Den kommer bli så fiiiiiin :D grymt snygg färg har vi valt me :) Fast jag kommer typ se ut som en nunna brevid Mia och Rebecka haha. Aja, får väl se de som att vi faktiskt är i en kyrka och jag leker den äldre och mognare eller nåt xD hahahah