Haaard work work!

Jag borde verkligen sova nu. Eller egentligen borde jag ha lagt mig nyss. Men jag måste bara dricka te först, min hals gör ont :( jag har verkligen inte tid att bli sjuk nu! Ska jobba som en bäng i tio dagar till, min nsta lediga dag är nästa lördag. Våra chefer ska nämligen åka bort :D Så nu ska Christine och jag jobba jämt, så de kommer säkert gå jättebra. Känns lite jobbigt att ha så lite ledig tid bara :P Men men, dom är ju bara borta knappt två veckor..

Annars är de bara så sjuuukt najs att bo me min älskling :) Jag tycker de är så härligt att komma hem varje dag, till honom och inte till mamma och Mia. Och så är de ju bara ett stort plus att våran lägenhet är så fin, och de blir mer ordning på sakerna för varje dag som går me :D

Jobbrecension

Hehe, mitt jobb har blivit recenserat i Corren i dag. Lite kul tycker jag! Har du inte läst de i tidningen finns den även här. Och ja, den något stressade kassörskan är jag om ni undrade, haha. De va fyra bussar samtidigt och jag jobbade ensam me chefen (som sinkar mer än hon hjälper) och städerskan som inte har nån koll på va som behöver göras så jag måste säga till henne hela tiden. Men men bra betyg i alla fall, trevligt de :)

Massor dans

Vickade för petra på tre klasser i måndags, kul kul, fast me kaos när ipoden la av mitt i :P I dag blev de mer dans. dels har ju jag street sent, men jag vickade för Nathalie på show/jazz några timmar tidigare. De va jättekul för dom va gulliga och snälla och de gick väldigt bra alltihop :) Nu ska jag inte ens tänka på dans förrän nästa vecka :P

Förbannade tv

Ja jag borde ju ha sovit för en timme sen egentligen, så trött som jag va när jag kom hem. Eller i alla fall vara på väg att lägga mig nu. Men nej, i stället fastar jag framför tvn. Jag kollar faktiskt inte allt för mycket på tv egentligen, men när jag borde sova så kollar Mia på nåt spännande så jag fastar aaaaalldeles för länge. Inge bra! Dessutom är de ju bara skit.. Förut va de wipeout som visserligen va sjukt kul, men nu är de sanningens ögonblick och värre skit får man ju leta efter xD Dags att sova snart kanske, de blir nog en lång dag imorrn igen..

Massor me flyttfix

Jag ska flytta hemifrån! Och inte själv utan ihop me Andreas :D De ska bli så sjukt kul! Så dom senaste två dagarna då jag har varit en massa fix me nya lägenheten. Jag har städat och fixat, köpt en massa nya grejer och börjat packa här hemma. Så sjukt spännande, vill flytta imorrn! :)

I helgen blir de jobb både lördag och söndag. Tråk tråk och jag är rätt trött, så i kväll är jag bara hemma och degar framför Let's Dance. Elisabet får va kvar och Niclas åker ut. Snacka om att de inte handlar om dansen i alla fall! Ja ja.. ska väl sova snart, jag ska upp tidigt imorrn..!