En vecka kvar..!

Det är en vecka kvar till julafton. Sju dagar, mer är de inte! Va hände...?? Ingen julstämning heller. Ingen snö, trio tusen läxor (fast idag har jag varit sjukt duktig och blivit klar med dom flesta) och två skoldagar kvar. Inte allt för många julklappar köpta heller, måste ju fortfarande köpa till Mia, farmor, linnea och flera.... Men men på torsdag blir det some serious shopping!!

Nu när jag liksom är klar me all skit me skolan så ska jag bara tänka på nåt annat och ha grymt kul varje dag nu! Det är min stora, genialiska plan för den här veckan, sen vet vi ju alla hur bra det brukar gå, så de märks... Men på onsdag är det i alla fall street jam, imorrn är det klä grannen och jobba stenhårt på julkänslorna hos farmor, på torsdag är det avslutning, shopping och partey. Känns lovande :)


Oj vilken aktivitet det har blivit här helt plötsligt, GO anna xD Är väl bara för jag försöker slippa undan läxorna på ALLA sätt :P

Helgen

Den här helgen har varit sjukt lugnt. I fredags va de glöggkväll hemma hos Emma, myspys :) Peppisar, julgodis och glögg är fina grejer de :) Sen blev de pimp som fan i bilen hem. Jag och Sara ÄGER ju my cool xD

I lördags blev det först tripp till Ikano med mamma, mormor, Kludden (aka Lasse) och Mia. Totalt oplanerat från mitt håll, men jag blev väckt av ett telefonsamtal vid elva och jag behöver handla julklappar, så what the hell tänkte jag. Det ela resulterade i juklappar till mamma och pappa och en ny klänning. JÄTTEfin :) Den ska jag nog ha på mig imorrn :P På kvällen va jag bara hemma och hänge på msn (mitt sätt att kommunicera med fok nu för tiden..) och gick på långpromenad med Mia, de va ritkigt trevligt :)

I dag har det bara varit dans och massor plugg. Har bara ungefär en sida kvar på svenskan och känner mig i princip klar med naturkunskapen. Känns grymt bra! :) Har dessutom sovit ganska mycket (det som kallas normal sömn för andra :P) den här helgen så jag känner mig faktiskt RIKTIGT pepp inför sista vekcan i skolan innan jul! :)

All I want for christmas is.........

Klasskampen

Ja, i dag va de klasskamp på Folkunga. Den va stressig, panikad, seg, rolig, jobbig, allt på samma gång. Intressant dag kan man säga! :P Dansen gick bra me, även fast jag gjorde fel minst två gånger.. haha Jag som klagade på att Mia inte övade :P Hon gjorde rätt i alla fall! haha

Dagen slutade inte så roligt. Upptäckte att min mobil va borta (igen, andra gången bara idag, men de va inte lätt att hålla koll på sina grejer mitt i alla stress) Men den här gången va den verkligen borta.. Nån måste verkligen ha snott den för den va avstängd. Så nu ska lilla jag på nåt jäkla vänster klara mig utan mobil hela helgen, det kommer ju aaaaldrig gå!!

tjohoooooo

Nu va de visst SJUKT länge sen jag skrev nåt här igen :P Det är så mycket nu för tiden så det här får liksom prioriteras bort lite grann... Men snart, kära vänner, är det jullov!! Det ska bli så GÖTT! :) På fredag ska det bli en liten glöggkväll så vi får till lite julkänsla, det är ju inte så mycket med den annars... :P 12 dagar kvar till julafton, det är inte sant! Har du köpt några julklappar än? Det har inte jag, inte en enda....


Screw the school har visst blivit mitt nya motto, de funkar lite sådär måst jag väl erkänna. Är så jäkla gött att ha ett liv, de va ett tag sen känns de som, men de börjar märkas också... Men man ska inte ha för höga krav på sig själv, men va fasen är lagom?