Pumpa

Eftersom det är Halloween i helgen känns de som man borde göra en pumpa. Skära ett fult ansikte i en stor riktig pumpa och sätta ett ljus i, ställa ut den på baksidan och skrämma bort alla vampyrer (Min syster ska kolla på låt den rätte komma in imorrn, därför just vampyrer. Hon är galen, jag blir ju rädd bara av reklamen!), bara för de vore så fint..! Och mysigt. Lite höstmys sådär vore himla fint, kanske ska försöka övertala nån att göra en pumpa me mig? :)


Leeeedig!!

Lång dag i dag. Skulle bli en kort me en del slappistid och kul på kvällen egentligen, men sen när blir någonting nånsin som jag planerar?? Nej, just precis. Aldrig. Städerskan på jobbet sket helt enkelt i att komma till jobbet i dag, och inte hörde hon av sig heller (igen) trots att jag ringt henne ett par gånger och lämnat meddelande och allt. Så jag måste stanna kvar så vi får några rum städade i alla fall, de va massor att göra i dag. Kom därifrån runt halv fyra, så skulle börja laga mat nästan direkt när jag kom hem vid fyra för vi skulle på musikal.. Suck, jag orka inte..!

Som tur va hade mamma tänkt om lite :) Hon tyckte vi skulle äta på stan och ingen protestera, så så blev de. Vi hamnade på BQ och beställde plankstek allihopa. Ät inte BQs plankstek! Den va hur seg som helst. Mia fick ont i tänderna av allt tuggande, jag spotta ut halva igen för de inte gick att svälja och mamma kunde inte ens skära i sin. Men men, lite mätta blev vi i alla fall, så vi gick vidare mot konsert och kongress och hair.

Eftersom det blev en längre dag än jag tänkt så kände jag hur tröttheten slog till precis innan musikalen skulle börja. Inge bra! Jag kände mig skitseg och såg typ inget på grund av lång person framför hela första delen. Känndes inte allt för bra, tyckte sjukt synd om mamma, hennes dryga ungar bara klaga :P Men jag blev mycket piggare och bytte plats me mamma under pausen så sen blev de faktiskt ritkigt bra :D Klart sevärd i alla fall. Men jag vet inte om jag hade gått om jag varit tvungen att betala själv.. Grymt dyrt! :P

Nu ska jag väl bara fördriva lite tid me tv eller nåt annat intressant innan jag tänkt sova rätt skapligt för att inte sova bort hela dan imorrn..

Måndagen..

Första dagen på veckan avklarad. Har mest jobbat. Eller kanske borde skriva städat. Ja, jävlar i mig va jag har städat på jobbet idag. Behövdes liksom både här och där och de blev jag som gjorde de. Men nu är de så fint så fint :) Däremot blev de skäll idag, en hel del skäll så de va inte så jävla kul i början... Blev lite bättre sen i alla fall :) Bara en jobbdag kvar nu innan massor ledigt

Jag har massor planer för alla mina lediga dagar nu den här veckan :) Blev ju inget alls som jag ville förra så nu ska jag se till att de inte blir så igen! Imorrn blir de musikal, Hair me mamma och Mia. Sen blir de även fika, äntligen träffa min pookie,  massage, halloweenfest, middag hos pappa och lite så. Måste även hinna me lite duktigt städande hemma, men de känns som de kommer liiiite sist i prioriteringen just nu...

Vad ska man vapå halloween egentligen? Nåt bra förslag? Häxa, vampyr eller djävul, de är ju alla. Men då slipper man ju i alla fall köpa sig nån fånig kostym. Sen såg jag lite bilder på amerikanska kändisar. Där kan man ju liksom klä ut sig till vad som helst, de måst einte va nåt läskigt. Så mitt nyaste finfina bästa förslag är att jag är ägg och Andreas är bacon (yes, jag har snott idén rätt av från Gwen Stefani och Gavin), tyvärr verkar han inte så pigg på de bara. Men visst vore de bra? Lär ju garanterat inte va nån som är utklädd till samma i alla fall :)

Hepp, nu kanske jag borde sova. Klockan piper vid fem imorrn!

Så va helgen över.... igen!

Happ, klarat mig igenom en busy busy söndag me segomorgon och massor att göra på jobbet. Men de gick bra, riktigt bra nästan, chefen höll sig borta, så de blev ju inget skäll i dag i alla fall :D

Ny vecka. Jobb i två dagar till, sen ledigt i fyra. Gött :D Halloween i helgen, ska va utklädd på saras fest på fredag. Till vad får dom som kommer se.. ;)

I helgen då... Jag har suttit hemma och glott åt helvete för mycket den här veckan, så jag höll på att börja klättra på väggarna eller gräva ner mig nånstans. Mitt katastrofala mood räddades på lördagen av mys och kolla på grey´s me min älskling. Sen så jobba ju han helg, så jag hamna på krogen me syster yster för tt undvika att sitta hemma och slita mitt hår under natten. Blev riktigt okej, lite lagom sådär :)

Stan

I dag har jag varit på stan me korven (a.k.a. min syster). Jaa, klockan är inte ens två än, men vi är redan tillbaka! :P Jag skulle inte shoppa. Jag skulle försöka hitta ett par skor att ha på jobbet (dom jag brukar ha gick sönder igår) och mia skulle köpa en present till en kompis. De va allt. Men de blev inga skor (hitta inga bra som passa) utan istället blev de ett linne och en stor myströja. Dessutom har jag köpt lite viktiga delar till min halloweenoutfit så nu jävlar är de på gång! :D Vet inte om de blir vääääärsta men jag är i alla fall utklädd och kommer och det är mer än vad jag tänkte på väg till bussen till stan.. :P

Mmm!

Den är så god. Så jävla förbannat god! :D
Som en blandning av Cookie Dough och Chocolate Fudge Brownie :)



Inte klaga, inte klaga, inte klaga

Men det är ju så förbannat svårt att låta bli..!

Jävla skitvecka de här, hoppas fan nästa blir lite bättre.

Oups!

Jo, de verkar ju nästan som de vore bäst att lägga ner de här. Helt och hållet. Har inte skrivit sen i sommras. Jag hinner ju inte riktigt med..! Fast ja, nu gör jag ju de egentligen. Jag har väl bara för mycket annat att tänka på för de mesta.

Och för tillfället vet jag inte riktigt vad jag skulle skriva om. Jag har inte gjort nåt vettigt alls på två dagar, bara degat framför tvn och datorn och bråkat me min familj.. Lite tid me pookie me, de enda vettiga :)

Imorrn ska jag jobba. Kväll så klart, de är ju lönehelg.. Suck.. Ska ju egentligen va ledig nu när jag bara jobbar halvtid så de känns lite surt, men men. Jag kan väl behöva lite mer tid på jobbet. :P Jobbar söndag me, så vi får väl se va de blir av lördan..


Hmm, jag hade en idé att jag skulle sluta klaga så mycket på allt, de går inte så jävla bra me den!  No shit!