Ledig!

Ledig dag i dag. Upp tidigt och skjutsa mormor till Sturefors, handla mat på Maxi och hämta ut min dator som varit på service (yeeeey, den funkar också!). Har suttit här me datorn i knät framför tvn i typ en timme nu och jag känner mig så seeeeg. Tror jag har en ny förkylning på gång, den förra har ju bara nästan gått över..

Ska fika me sara vid fyra så jag vet inte riktigt om jag ska satsa på att snabbfika och hinna hem innan jag ska dansa ikväll eller om jag ska käka på stan länge och gå direkt till dansen. Hmmm svåra beslut och seg som en gnu är jag. Men men, vi får se! Gött me ledigt i alla fall :)

Hellooooo

God jul haha, nu är de nytt år för fasen! Fort går de, jag börjar känna mig som en pensionär, yeeyyy..

Livet för tillfället:
Jobbet funkar bra, chefen är faktiskt allmänt glad och trevlig (what??), nytt schema som känns helt perfekt och superbra, jag har planer (som vanligt) på att styra upp mitt liv lite. Mina jobbtider passar träningarna med Street Dollz, jag har anmält mig till streeten igen (och sett till att jag inte jobbar onsdagkvällar) och jag ska få emma att börja träna me mig så hon tvingar iväg mig innan jobbet. Skitbra! :) Om de nu fakiskt blir nåt av nåt alls.. :P

I dag blev jag stoppad för kontroll av körkort och nykterhet för första gången. Lite creepy, för jag är sjukt rädd för poliser, men jag klara mig och kunde köra vidare till jobbet. Interesting de där!


Jag hoppas verkligen jag slipper magsjukan i år! Åkte ju på de förra året i alperna (!) så jag tycker faktsikt jag borde slippa i år. Och att pookie slipper så han kan följa me till fjällen!