Två dagar kvar..

Jaa, jag vet att julafton är om tre dagar, men har mina skilda föräldrar blir de alltid julafton två gånger om året och i år råkar den första inträffa den 23e. Så för mig är de jul om två dagar. Helt sjukt galet snart! Men precia alla julklappar till släkten är faktiskt klara så de känns rätt okej :) Förutom all mat som ska lagas, men jag har ju faktiskt fått ledigt i hela tre timmar för att hinna me de (självklart inte hela dagen, gå upp klockan fem och sen försöka va pigg hela dagen och leka me barn är ju the shit!)

Så eftersom jag jobbar fram tills dess och inte är en allt för duktig bloggare ville jag bara säga:

GOD JUL!!

Vaken igen..

Borde väl sova som vanligt, men jag är så klarvaken och jobbar sent imorrn så skit samma!

Gjorde nyss ansiktsmask så jag är len som en bäbis i fejjat :D Luktar fejkjordgubb och en massa andra kemikalier me, men lent är de!

I övrigt har nu mina chefer kommit tillbaka. Gittans närvaro har däremot hittills bara varit genom telefonen och i går fick vi reda på att christine tydligen ska vara kvar över jul så de ska nog fortsätta så. Sjukt bra tycker jag! :D Kanske går att stå ut ett tag till där då :)

Alla julklappar är inhandlade med nio dagar kvar, måste säga att jag är grymt stolt över mig själv, har aldrig ens börjat vid den här tiden annars! Eller ja, jag har ju en person kvar och de är ju förbannat svårt, för el muppo Andreas önskar sig inget så jag har inte en jävla aning om vad han ska få! Så de kommer nog ta ett tag till innan jag kommer på nåt.. :P

I övrigt: Nyfixad ipod, ont i foten, förkylning som bara börjar om igen, ledig idag, ons, tors, fre och lör. Inte ett skit planerat dessa dagar. Ibland känns de rätt bra ändå, synd att klaga!

Kan inte sova..

I dag har jag varit astrött hela dagen så när jag kom hem somnade jag som en sten i soffan. Till och med så djupt så min familj trodde att jag skulle sova där, la en filt över mig och gick och la sig. Men vid elva vaknade jag till och tänkte bara gå och lägga mig och stensova vidare i min säng istället. De gick ju inte så bra! Kunde inte somna och började tänka på en massa och vred och vände på mig som vanligt så nu är jag uppe och klarvaken. Jag har funderat ut vad jag ska göra imorrn (måste fixa lite julklappar) och kollat in alla sidor som jag brukar så nu har jag inget mer att göra, förutom att fixa ipoden lite. Hoppas jag somnar snart!

När jag kom till jobbet i dag hade jag med mig mina byxor för dom va nytvättade. Dom blir så sjukt stora och åker ner hela tiden så nu satt dom rätt tajt som alltid. Jag skulle bara dra upp dom lite och dom spricker!! Inte bara lite så det går att dölja och ha dom en dag i alla fall, utan jättestor spricka vid rumpan blev de! Så jag hade inget annat val än att gå runt i mina mjukisbyxor hela dan som jag ahde på mig på väg dit. Som tur va va dom svarta i alla fall, men de såg ju inte så jättebra ut kanske... Men imorrn ska jag köpa nya jobb-byxor me!

Jag har faktiskt varit ledig mina fyra dagar som jag egentligen jämt ska va, men har väl inte varit på nån månad :) är ledig imorrn me, sen måste jag jobba åtta dagar. Lite tungt men jag hoppas verkligen på fyra dagar ledigt igen sen. Men vi vet ju hur de brukar bli me de.. Cheferna kommer hem nån gång i veckan me. Ingen vet riktigt när egentligen så dom dyker väl bar aupp helt plötsligt. Ångest!