Vill inte

Jag borde nu duscha, fixa till mig lite, ta på mig vettiga kläder och åka till ikano och fixa en massa grejer. Men jag vill inte. Vill ligga i sängen och titta på tv hela dan eller nåt. Fast mamma blir nog rätt sur om jag inte åker så jag måste. Men de vore så grymt najs att bara göra ingenting en hel dag, hur lyckas man få till en sån dag egentligen?? Är ju alltid nåt som måste göras eller fixas...

Fika me Alex och Emma ikväll, wey :D Alex drar till Cypern om två dagar, va fanken! Bara lämna mig här, kommer sakna henne ju :(

Förresten friskförklarade jag mig själv på torsdagen och shoppade loss lite me Alex och Emma, träffade min älskling och firade pappa på torsdagen. De va så trevligt, jag behövde verkligen den där dagen :)

Vinterdepp

Japp, som kanske märks tror jag definitivt att den årliga vinterdeppen nu har slagit till. Det mest känns tungt, jobbigt och onödigt. Försöker tänka positivt men det är svårt när jag mest jobbar och irriterar mig på mamma hemma. När jag dessutom äntligen ska va ledig och göra lite roligt så blir jag sjuk så de är kört. Inget mer kul för mig på en vecka liksom... Fan.

Men de här håller ju inte, måste försöka peppa till mig lite!

Ledig? hah!

Ledigt? Skrev jag lite ledigt? Trooooodde inte de blev så!! Hon som skulle städa sket ju i att komma alls och hörde inte av sig hon heller, så vi städar på... Så jävla less på de!

I dag fick jag i alla fall gå hem tidigt och dansen ställde jag in. Jag är sjuk! :( Nåt sånt har jag ju ta mig faen inte tid me, jag ska ju äntligen få träffa pookie och shoppa me Alex imorrn! Så jag har hållt mig så still och lugn som bara möjligt och hoppas som fanken (mitt nya ord!) att de inte är halsfluss så jag blir bättre till imorrn! Jag kan inte va sjuk nu, de finns liksom inte..

Äntligen lite ledigt!

Är ledig idag och imorgon, känns som de behövs. har varit så galet trött senaste dagarna så jag knappt tagit mig ur sängen på morgonen. Eller, ledig från restaurangen är jag alltså.. Ska ju vicka på tre dansklasser i dag och dom är fortfarande ganska oplanerade... Har gjort koreografi till ena klassen bara, på dom andra två kör jag samma tänkte jag. Och allt de andra ska va samma på alla tre klasser, så allt för mycket är de ju inte. Men jag vet ju va jag ska syssla me i tre timmar nu. Sov lite för länge egentligen, men de behövdes verkligen! Känner mig betydligt mer utvilad nu :)

Imorrn är de dansuppvisningar hela eftermiddagen/kvällen. Kul kul :D

Jag kan äntligen va ledig från restaurangen när jag ska, för vi har hittat en tjej som ska städa fram tills dess att cheferna kommer hem! WEEYYYYY :D Gjorde min dag i går vill jag lova, jag är så förbannat trött på att städa dom där rummen.. Så förhoppningsvis ska jag jobba ihjäl mi glite mindre i fortsättningen :)

Bra dansträning!

I dag gick de bra på dansen. Riktigt bra faktiskt, lite bättre än jag vågade hoppas på. Satte hela dansen och filmade så nu har jag övat in lite mer hemma (när jag inte kan titta på nån annan blir de ju myyyycket svårare). Så nu känns de bra inför torsdag, ska bara öva, öva, öva me.

Tre dansklasser ska ledas i övermorrn. Jag har inte gjort så mycket mer än letat fram lite låtförslag till mig själv. Ingen bra start alls, är ju knappt nåt. Borde koreografera och grejja som en tok nu, men jag orkar inte. Har ingen inspiration, är jättetrött och de känns som jag sträckte mig lite lätt i ena ljumsken. Så vi tar de där imorrn va? Eller samma dag som de ska va? Jaaa, jag är lika välplanerad som alltid..! :P

Vänta vänta..

Inget är som väntans tider! Efter lit eomändringar i dagens planer har jag nu haft maaaassor dötid innan jag ska jobba om en timme. Bra så jag skulle kunna hinna me allt som jag borde göra, men jag är så seg så jag orkar inget och har mest degat runt i protest mot allt borde. Illa illa, men jag orkar bara inte. Lite vila är ju faktiskt rätt fint ibland.

De är fortfarande sjukt mycket just nu. Jobba lördag - tisdag plus fredag, dansträning måndag, uppvisning torsdag (kom dit, gratis och blir säkert jättebra. Nya munken 18.00 eller 19.30) och vicka på tre dansklasser på onsdag, dom måste ju hinna koreograferas och planeras me. Har börjat lite idag, men är en hel del kvar. Så nu ska de banne mig bli en jäkla effektiv vecka! Så ska jag bara sova hela lördagen sen nästa helg för jag lär väl känna mig som disktrasa :P

Men nu är de visst dags att fixa mig lite så jag inte skrämmer iväg kunderna (ser mest ut som vandrande zombie för tillfället), dricka lite kaffe och komma iväg till jobbet.

Nu ringer telefon me så klart. Men varken Mia eller jag orkar svara så de va visst ingen hemma. Säkert bara mamma ändå..

Dålig tv

På onsdagar vid nio går det ju inget bra på tv.. Egentligen är ju greys grymt bra, men just nu går säsong fem och jag har inte ens sett klart säsong tre. Så nej, jag tänkte inte se femman... Kollar istället lite på efterlyst, men jag blir ju mest bara mörkrädd, så sjukt hemska grejer folk utsätts för! Men så mycket annat än de och läsa en massa bloggar har jag inte att göra, min msn är knas :(

Men men, jag får väl sova tidigt så jag vaknar tidigt och kan ringa och väcka Andreas tidigt, mer tid me honom! Jag saknar min älskling jättemycket, saknar honom så jag blir tokig.

Trött?

I dag har jag bokstavligt talat spytt av trötthet. Jag jobbade elva timmar i går så jag va heeeeelt slut när jag kom hem. Fortfarande ganska risig dessutom så totalt sänkt är väl en rätt passande beskrivning. Vi firade farmor som fyllde år i måndags med, men jag va väl inte allt för seriöst. Mest trött, tyst och sen sov jag i nån timme me.. Men vi får väl se de som att jag va där i alla fall! Sov lite i natt i alla fall så jag trodde absolut jag skulle klara att jobba i dag igen. Men jag hann bara va där i två timmar, sen mådde jag så illa så jag va tvungen att åka hem.. Trodde jag fått nån magsjuka eller nåt, de verkade inge kul alls! Men illamåendet gick över efter att jag hade sovit nån timme så de va nog bara trötthet.. Tur att jag är ledig i två dagar nu då! :D

Mycket nu

Det är mycket på jobbet nu. Måste hoppa in lite här och där typ hela tiden. Bra me jobb, men snart blir de lite väl va..! Mia kom hem idag me och sa att jag kunde få vicka på tre danslektioner två onsdagar me. Sjukt kul me dans, jag har saknat de jättemycket! Och jag är ledig lite runt jul i alla fall, både 23e och 24e. :)

Farmor fyller år i dag, grattis! Så imorrn ska hon bli lite firad, trevligt.

Jag sov alldeles för mycket i går, för jag kände mig totalt sänkt, så nu kan jag inte somna. Egentligen känner jag mig rätt risig nu me, men de har varit stressigt på jobbet i dag så jag är fortfarande för uppe i varv för att känna det..

Hepp!

Igår:
- Jobba
- Lite skitonödig impulshopping
- Lunch me Lisa och Sara, lite mer onödig shopping me Sara efter de
- Väcka min lilla älskling (klockan två!) och myspys hos honom resten av dagen :)

Idag:
- Sova ut lite
- Handla lite på coop till tågresan imorrn
- Städat hemma (äntligen!!)
- Tränat (äntligen där me!)
- Novemberljus och fika me Alex och Emma (o Annika på ett hörn) hela kvällen


Jag älskar effektiva dagar!

Emma och jag har under kvällen även visat hur kick-ass vi är ;) Alex skulle skjutsa hem oss men så fick hon bensinstopp (mätaren är trasig och hennes pappa looooova att de fanns bensin så de räckte) mitt i vägen. Så Emma och jag hoppa ut och putta på. Gick riktigt bra de faktiskt..! Jag hade lite småbråttom hem så jag tog bussen från Parkgatan medans dom väntade på Alexs farfar. Då funkar ju så klart inte mitt busskort som de inte va några problem med på nervägen några timmar tidigare! Så nu måste jag fixa de me. Värst va allt ska krångla ikväll då...

Nahe....

Min familj har lagt sig, nån som tror mitt golv är städat? Nahe, trodde inte de heller nej... Får väl bli av senare i veckan.. :P

Lååång dag på jobbet

Jag har visst råkat jobba övertid idag igen. Blev lite för ambitiös mot slutet och städade så mycket så jag glömde bort allt annat. Imorrn är de sent, långt pass igen. Jag har blivit stenförkyld. Men! På onsdag och fredag ska jag bara städa, så dom dagarna är nästan lediga, jag är ledig på torsdag. Ska fika me Sara på onsdag, äntligen dansklass på torsdag och förhoppningsvis en massa pookie-tid nu när han är ledig lite mer :D Sen på fredag ska Andreas och jag till Stockholm.
Lovely!
:D

Ta-daaahhh!

Mitt rum är dammat (kan inte ta golvet för mamma och Kludd har lagt sig), toan är städad, tånaglarna är klippta, tvätten i tvättkorgen och jag har fixat me lite allt möjligt. Tänk va lite ångest kan få fart på lilla Anna!

Gaahh!

Borde städa mitt rum, städa toaletten (ja, jag har städansvar för en egen toa hemma), fixa inbjudningar eller fixa me nåt annat. Va gör jag då? Sitter här. Fördriver min tid me inte ett viktigt skit egentligen. Suck!

Fattar inte riktigt va de är me mig den här helgen, jag är bara så jävla trött hela tiden. Visst, trött kanske jag typ jämt är, men de är värre än vanligt! Jobbigt är de..

Helgen...

Helgen har varit trevlig :) Mycket tid me Andreas för en gångs skull :D halloweenfest, lite jobb här och där, middag me farmor, Mia och Andreas hos pappa och mycket sova.

Blev inget me ägg och bacon. Andreas va jokern i batman, sjukt läskig blev han! Jag skulle va vampyr. Fixade allt så jag skulle se lite vampyrig ut, men tänderna fastnade inte, upptäckte jag fem minuter innan vi skulle gå..! Så jag fick va en vampyr utan tänder.. :P Kul blev de i alla fall, sjukt mycket folk va där :)