trött!

Nu blev jag så där sjukt totalt orkeslös helt plötsligt känner jag. Orkar ingenting! det bara slog mig lixom.. Jag som skulle baka, börja packa, duscha osv innan jag ska till Sara i kväll. Men jag orkar inte! Behöver verkligen sova känner jag, va minst två veckor sen jag sov ut ordentligt sist (alltså sov så länge jag ville utan väckarklocka). Det blir nog en tigerkaka som bakas i alla fall. Va riktigt länge sen dom fick det av mig i alla fall på mammas jobb och dom blir sååå goda! :)

Men men. Nu: sovtajm. See ya!

Baka?

Jag har ju då som vanligt råkat lova att jag ska baka något till mammas jobb (dom turas om vem som tar med fika på fredagarna). Men då måste man ju komma på vad man ska baka också! Och jag orkar ju inte göra något avancerat som typ kanelbullar (tar världens tid och vi har ingen jäst) Och det som är ganska lätt att baka och som jag vet att jag kan har dom redan fått på hennes jobb (typ chokladmuffins 100 gånger, varvat med sockerkaka eller tigerkaka ibland). Så jag vet verkligen inte vad jag ska göra! Försöker bläddra igenom "sju sorters kakor" men allt ser svårt eller tråkigt ut... Suck.

Va nyss hos Almie och pratade lite. Skulle bara lämna hennes stövlar som hon glömde här för typ tre månader sen (det blev för fullt i skohyllan) men jag blev kvar där i en timme och 40 minuter! Vi ses aaaaaldelles för sällan så vi har så mycket att catch up on, så det tar alltid värsta tiden att prata me Almie :P Och nu ska hon åka till Kroatien i fyra veckor me så de lär ju ta maaassor tid innan jag ser henne igen. Jalla hem Palmie, saknar dig ju!

Jag vill åka imorrn!

image30

Jag vill jag vill jag vill åka dit imorrn!!! Jävla helvetes jobb! Om jag hade fått lön imåndags (som jag trodde) så hade jag fan sjukanmält mig på fredag, bokat ny tågbiljett och åkt dit imorrn. Känns så jävla hemskt att komma dit en dag efter alla andra! :( Men men, får väl se de positiva, jag slipper bära på tält och jag får iaf åka dit, istället för att missa allt! Suck


Tiden räcker inte!

Den här sommaren har jag tre helt lediga veckor efter jag har slutat jobba. Eftersom jag som vanligt har en massa planer, mina kompisar har ännu fler och jag inte kan säga nej till nåt så har jag tänkt att på 3 veckor hinna med;

*Längre resa med pappa
*Längre resa med mamma
*Resa till Liseberg med nåra kompisar
*Åka till Stockholm och träffa Sofie och Ellinor i mer än bara 3 dagar
*Åka och hälsa på min moster och leka med mina småkusiner i typ 5 dagar
*Va hemma och bara sova dygnet runt i minst 3 dagar
*Hinna fixa allt som måste göras (tar minst 2 dagar)
*Hinna träffa alla kompisar som jag tyvärr inte haft så mycket tid för under året
*Träna minst 3 gånger i veckan

Ni fattar poängen va? Inte ens hela lovet utan nåt planerat alls hade ju räckt till för allt det där...


Vet ingenting

Jag vet inte vad jag ska tro om nåt längre. Har jag gjort rätt? Eller kommer allt bara bli totalt jävla fel? Just nu känns det bara ... tomt. Och fel. Inget bra alls. Tror inte de kommer bli så bra! Har alldeles för höga förväntningar, det blir aldrig bra då. Det känns bara så fel just nu. Men samtidigt hoppas jag att det löser sig av sig självt. Asså jag fattar inte vad det är med mig längre. Jag brukade ju va hon som oftast va rätt säker på vad hon gjorde, alltid orkade prata med folk och va glad i princip jämt. Nu känns allt bara fel och inget alls. Behöver nog bara lägga mig och bara sova i en vecka eller nåt. Tänka efter vad jag egentligen vill. Reflektera över allt som hänt. Just nu känns det som min värld går i 180, men mitt huvud bara i 50. Hänger inte med alls...

Vad ska man göra?

Hmm, vad gör man när klockan är halv fem och det är två och en halv timme kvar tills jag ska vara på stan? Ingen idé att börja med värsta grejen, det hinner jag ju inte. Om en timma ska jag ju laga mat är tanken. Undrar vad för mat förresten! Aja, får väl leta fram nåt. Men jag drabbades helt plötsligt av svår rastlöshet. Det är väl för att jag vet att om jag sitter still för länge så somnar jag...

I dag

Precis när jag skulle sluta jobbet i dag ringde farmor för att kolla läget, så hon och jag åkte till Ikano och käkade lunch. Det blev tacos på Sanne's. Som vanligt haha. Men gött som attan! :P Nytt uttryck de där :P Sen shoppade vi lite också. Totalt oplanerat. Jag köpte lite nässpray (alla har tagit slut hemma) och farmor köpte ett halsband, present till Josefin och kattsand. Trevligt trevligt. :)

Nu tänkte jag att jag skulle baka, mamma ska ha me sig nåt till jobbet på fredag, men jag tror jag gör det imorrn. Orkar inte nu. Är skittrött (jag råkade ju sätta mig ner, de e så de kommer) och så har jag ont i huvet, så jag ska nog ta en ipren. Vila lite istället, kanske klippa av två par byxor till shorts. Sen i kväll är det pepp-inför-P&L-fika på Steve's. Jag behöver verkligen peppet, känns helt lustigt att jag äntligen ska åka.. Men på fredag är det dags! Shit nu måste jag både packa (iaf börja) och baka imorrn. Ja men jag hinner! Är ju ledig efter halv tolv.


Städdag

I dag har jag ju först jobbat med att städa katedral, som vanligt då. Av det där jobbet blir man sjukt äcklad av allt damm, så när jag kom hem sov jag först i nåra timmar, sen drog jag i gång värsta storstädningen hemma också. Så nu är det så rent och fint här! :)

Bokade två till körlektioner i dag för övrigt. Det ska fan i mig tas körkort så fort det går! Känns riktigt bra att ta ta g i det fakitskt :) Mötte Lisa där också, hon skulle visst köra halkan. Hoppas det gick bra!


Jag har slutat!

Japp, i går kväll sa jag upp mig från telemarketingen. Känns riktigt bra faktiskt! Visst, de e en massa pengar som jag missar nu, men de där va faktiskt inte kul! Dessutom gick det sktidåligt dom två senaste dagarna, så jag såg ingen anledning till att jag skulle va kvar. Jag e ju inte i desperat behov av sommarjobbet heller, har ju ett till. Så äntligen bestämde jag mig och slutade :) Så nu har jag massor kvällar fira helt plötsligt! :D

Footloose

Verkar ju skitbra, jag vill se!!! Nån som vill me? :P
image28

Natasha Bedingfield

Jag älskar Natasha Bedingfield! Hennes låtar är faktiskt jättebra allihopa! jag har i alla fall inte hört nån dålig än.. Hon va ju förband åt Justin och det va också rätt magiskt. Hennes röst är så grym! Hennes låtar är också så grymma, och dom lugnare jättefina. Lyssnar just nu extra mycket på Soulmate och Wild horses och får rysningar hela tiden. Underbart! :)

Va snabbt tiden går!

Klockan är ju snart ett! Vad hände? Kom nyss hem känns de som, men de va ju för en och en halv timme sen.. Herregud. Helst av allt skulle jag bara vilja gå och lägga mig just nu, men nej, då kan jag ju inte sova i natt heller. Suck. Men jag har en del jag borde göra egentligen. Som typ packa upp alla mina grejer från pappa. Men orka! jag har ju redan städat i 4 timmar i dag.. :P Får väl se hur mycket jag pallar me, måste ju åka till jobbet om 3 och en halv timme. :P

Första dagen på jobbet

I dag va första dagen på städjobbet. Känns riktigt bra faktiskt. Jobbar me tre till som e trevliga. :) Intressant att städa katedral, jag har ju språk där haha. Än så länge har jag inte mött nån av mina lärare i alla fall. I dag precis innan jag slutade skulle vi damma av rören i taket på första planet. Herregud vad äckligt det va! Det kan inte va gjort på minst ett år. Rykte som fasen i hela korridoren! Skitäckligt, vi kunde ju inte andas och när vi va klara va vi helt gråa. Så när jag kom hem duschade jag lääänge. Skönt :)

ganska lugn dag

Ja i dag har jag knappt gjort något speciellt, men ändå hunnit med en del. Sov lääänge, ända till halv tolv. Jag som skulle gå upp tidigt inför att jag ska börja jobba imorrn, men det orkade jag inte! Va en polisbil på gatan utanför mitt i natten som åkte dit med sirener och sen hade ljusen blinkande så jag inte kunde sova. När jag väl kommit upp så degade jag framför datorn (ovanligt!) i typ en halvtimme, sen började jag få bråttom. Packade snabbt ihop alla mina grejer för jag skulle till mamma, gjorde mat och sen va det dags att jobba vid tre. Gick skitdåligt på jobbet i dag. Usch.

I morrn är det dags att börja jobba som en tok. Känns väl lite så där, men men. Jag har ett jobb i alla fall :P Börjar klockan sju imorrn så jag borde nog gå och lägga mig snart. Men jag är verkligen inte trött! Har ju inte direkt lagt mig tidigt senaste veckan...

Kvällen

Väldigt trevlig fika blev det. Vi hamnade på Ciccolata (ovanligt). Jag gillar verkligen det fiket! Mysigt och jättegod latte och café mocca. Många saker har retts ut haha. Men vi måste vekrligen träffas oftare, man har ju noll koll! haha Och Sara har så förbannat många bra förslag på vad vi kan göra i sommar, hur fan ska jag hinna med?

Men jobbet på telemarketingen får jag nog ta och lägga ner. Jag måste ju få ha ett liv också! Och tydligen tänker dom öka kravet till att man måste jobba 4 kvällar i veckan, det är helt omöjligt för mig! Jag ska ju faktiskt städa så jag får ju lön ändå..

Ne men nu borde jag väl gå å sova snart, jag börjar ju klockan 7 på måndag morgon, då funkar det inte att va uppe till minst två jämt.. Ciao!

Rött nagellack

Vet att jag har skrivit de här förut, men det måste skrivas igen. Färgglada nagellack e så jäkla fina! Ja asså svart och typ ljusrosa är ju fina på sitt sätt, men starka klara färger e lixom så .... sommrigt! man blir faktiskt lite gladare :P Just nu är mina favoriter klarrött eller neonrosa :)

I kväll..

Ja det blev ju himlans kort de där förra! haha NOT Men men, de blev ju inte värsta berättelsen i alla fall :P

I kväll ska jag fika på stan me Madde, Sara och Alex. Va så länge sen jag träffade Sara och Madde! Alex va de ju bara tre dagar sen jag såg, men de händer alltid så jäkla mycket om vi e ifrån varandra i nåra dagar! Sjukt kul ju :P Känns som lite lagom lite att göra i dag, ska ju jobba i morrn-kväll och på måndag börjar jag ju jobba klockan sju på morgonen! Känns väl lite så där om jag ska vara ärlig... :P Men jag slipper ju vara fattig!

P&L på fredag :D :D :D :D

Tallinn

Kom hem för två timmar sen. Är helt slut, men det har varit jättekul! Tänkte väl som vanligt sammanfatta i en liten lista, i stället för att skriva asmycket lixom :P

Roligast: Första natten på kryssningsfärjan! Så jäkla roligt! Inte helt fullsmockad färja och dom flesta va från Estland. Man kunde prata typ fritt om folk omkring en (dom fattar ju inte svenska) pch det va party hela natten! Trevliga stockholmare som vanligt haha.
Jobbigast: Mitt brännsår på armen. Inte så snyggt direkt! Alla frågade hur jag fått det, men den historien håller jag för mig själv! Första natten råkade jag riva upp det lite så vi fick köpa ett megastort plåster på ett apotek (apteek) i Tallinn. Såg ju ut som om jag hade värsta skadan! Men nej, Anna har bara varit lite klantig som vanligt...
Finast: Svårt att välja där eftersom hotellet vi bodde på i Tallinn va jättefint, men Gamla stan va så mysig och fin så den vinner. Vi va nästan inget i nyare delar av staden, hade ju full tupp att hinna se Gamla stan.
Godast: À la carten på hemvägen. Supergod tre-rätters blev det.
Äckligast: Buffén på ditvägen. Folk äter ju som galna! De är ju inte ens gott att äta så mycket mat. Påminner alldeles för mycket om skolmaten.
Kommer aldrig glömma: Att ta med mig allergitabletter! Råkade få i mig hasselnötter (inte fan trodde jag att det skulle va i maten) så jag va tvungen att så fort som möjligt utan att springa ta mig tillbaka till hotellet (tar kanske 10 minuter i platta skor, men jag hade jättesmala klackisar på mig!)
Trevligast: Förutom stämningen som faktiskt mot vad jag trodde va riktigt bra hela tiden, servitrisen på den där hansarestaurangen. Förutom hon så va nästan alla väldigt tråkiga och otrevliga i affärerna, men hon va jättetrevlig. Hon lyckades till och me stå och le utan att det såg fejkat ut när en massa gamla kineser ville ta kort med henne och stog och kramade om henne haha.
Bäst: Att de är så mycket bra och billig shopping. Går du till exempel in på Zara så finns ju de hemma också, men de är lite billigare eftersom deras kroons inte är så mycket värda. I like!

De här är verkligen inte allt, men jag får väl ta och berätta mer nån annan gång :)

Justin!!! :D :D :D

Så jäääkla bra!! Ville aldrig att de skulle ta slut! De va så sjukt bra! Verkligen, verkligen värt de. De blev fram och tillbaks till Sthlm 2 ggr på 2 dagar igen, men what the heck. Justin äger!! Hela konserten va asgrym! Och han dansar ju som en gud.. :P Natasha Bedingfield va asbra hon me :D Värsta kul hade vi. Vi hade sittplats, men vi satt inte ner mycket kan jag lova! Asså, Timbaland och Justin på samma konsert, kan de bli bättre?? :D

 Förhoppningsvis blev de nåt av bilderna, kommer senare. Kolla in min bilddagbok!

http://anniiie89.bilddagboken.se

orka diska...

Till slut gick det rätt bra på jobbet i dag. Höll fan på å gå hem ett tag, de gick åt helvete. Men sen sista timmen lossnade de! Kändes jävligt bra. Behövdes verkligen. Fick höra att jag hade bra övertalningsförmåga! Jasså, det va nåt nytt :P

Det står en massa disk i köket som jag visst ska ta hand om. Bara för att jag inte hann ta hand om disken efter lunch (va bara jag som va hemma och åt då) så blev pappa och Mia sura så nu får jag diska efter kvällsmaten och Mias muffinsbak (visserligen till mig). Men det är ju mycket mer disk! Jäkla skit, skulle ha diskat lunchen ändå så hade jag sluppit diska massor mitt i natten. För det kommer ta ett tag innan jag börjar kan jag lova. Jag orkar inte röra mig ur fläcken för tillfället! haha

slappis-dag

Ja, i dag verkar vara en sån där då alla andra e väldigt upptagna och jag har inget att göra. Men jag får väl öva mig lite på det som jag är absolut sämst i världshistorien på, att ta de lugnt och göra ingenting! Känns lite.. tråkigt bara! Jag blir fasen ahlvknäpp av de.. Men men de e nog bra för mig de!

Sen ikväll är det jobb igen. Tråkigt, men va fan man måste.. Fick i går förresten reda på hur jag ska kunna städa en skola där alla e lediga sen (ska ju städa katedral). På sommaren är det nämligen storstädning! Då ska jag först bära ut alla bänkar, stolar och andra möbler, sen storstäda allt noggrannt, bona golven så dom skiner och så. Sen är det dags att bära in allt igen! Så till alla på katedral: När ni kommer tillbaka efter sommaren och skolan är jättefin, tacka mig! haha

I morrn åker Alex och jag till Sthlm och globen för att shaka ass till Justin!!! :D :D :D

Lovestoned

Så just videon till Justin's Lovestoned på Mtv. Vilken besvikelse! Han som brukar göra så grymma videos me värsta movesen, den här va bara... ful. Blir ju nästan yr av att se den! Nej, jag gillar absolut alla andra videos bättre!

mormor 65

Japp, i dag fyller mormor år. Va och firade henne. När vi kom dit va de bara min moster, mina 2 mini-kusiner, mamma, jag, Lasse, Mia och mormor. Men efter ett tag började de välla in en massa folk så det blev totalt smockat haha. Så mina mini-kusiner (dom e bara 1,5 och 4 år) blev totalt knäppa och inte alls så söta som dom kan vara. Mia och jag gick ut med dom sen så dom fick springa av sig. Då blev dom mycket gulligare! :P

Avslutningen

Ja, den blev väl inte så crazy som planerat kanske, men de blev faktiskt helt okej. Trevligt är väl mer rätt ord :P

Började hos Alex med att grilla. Myspys :P Sen drog vi in till stan. Gick hem och bytte lite kläder och sen drog vi till trägårn där som vanligt typ alla man känner är :P Så de va kul å snacka me en massa folk. Så myeckt mer va de faktiskt inte! haha

SOMMARLOV! :D

Yepp, nu är det sommarlov. På riktigt! (Menalt sett tog jag nog sommarlov för två veckor sen..) Så jäkla gött! Fast de e klart, sommarlov på riktigt får väl jag vecka 30, då jag slutar jobba.. haha Men skolan är slut i alla fall! Och shit asså det är bara ett år kvar. Klart det känns sjukt bra, men jäkligt skrämmande också. Nu måste man ju växa upp, mogna och ta tag i sitt liv. Jäklar skit asså, Att se alla studenter i går gör ju dels att man blir avis så klart, men sjukt rädd också.

I dag är dagen då vi äntligen flyttar till nya lägenheten med pappa. Jag skulle väl egentligen ha åkt dit direkt när jag vaknade (2 timmar sen) men jag är helt död och orkar inte ett skit så jag väntar lite. Orkar egentligen inte ens blogga så en lite större redovisning för vad som hände på avslutningen får komma lite senare. Nu mera har vi ju även bredband hos pappa :P

Nae, nu måste jag faktiskt ta och klä på mig och ringa till pappa, snart får han väl dampet.. Ciao!

Äntligen klar!

Yes, yes, yes, jag har äntligen skrivit klart kompletteringen i engelskan! Måste väl bara läsa igenom det någom gång imorrn när jag är lite mindre trött så jag inte har missat nåt (blev bara knappt två sidor) men just nu känns det skapligt bra! Äääääntligen sommarlov!

Nae, nu måste jag väl ta och stupa i säng, är sjukt trött efter lång skoldag (10-3 faktiskt) och sen ha jobbat. Go natt!

Sista skoldagen

Det känns skapligt deppigt att jag reda innan klockan är tolv har hunnit gå upp, duscha, va på fadderistmöte och skriva ena kompletteringen i engelska (som förresten gick bra, woho!). Extra deppigt blir det ju med tanke på att alla andra i min klass sover eller solar eller kanske käkar frukost nu. A ja, jag uppreaper hela tiden i huvet för mig själv att det är det sista nu, det är bara det här kvar. Överlever jag i dag har jag bara Canda kvar att skriva imorrn, sen är det sommarlov! FÅR inte tänka på alla som bara ligger hemma och lata sig...

Aja, bäst att jag går. Måste packa kläder (ska till pappa i dag), städa mitt rum (helt sjukt stökigt, måste städa lite för att kunna öpna och stänga dörren) tvätta kläder och käka lunch. Och det snabbt, klockan två är det PA. Hoppas inte det håller på så förbannat länge så jag får lite ledig tid innan jag ska jobba. Suck. Sista dagen, snart är det slut...

busy days!

Ja, precis när man har lyckts lugna ner sig så pass mycket så det börjar märkas (blir sjukt irriterad och knäpp på att inte göra nåt) då ska lugnet försvinna helt oförutsägbart, allt händer samtidigt! Som vanligt... Jag tänkte att de kunde va kul att va fadderist, vi har ju ändå inga lektioner så de hinner jag ju me. Tjena! Då måste jag komplettera två grejer i engelska som jag bra fick G på (jag försökte inte de minsta, ena arbetet skrev jag på 20 minuter) Så då behövs ju egentligen varje ledig minut till att skriva om Canada och plugga in Storbritanniens politiska system. Men nej, då har jag skaffat mig jobb varje kväll 5-9. Så det blir inte mycket tid över alls! Jag som tänkte sova hela förmiddagarna, bada och sola hela den här veckan... A ja. Sånt får jag väl göra när jag blir pensionär! I morrn har jag ju i alla fall sovmorgon till tio :P

I dag..

Ja, jag sitter och funderar lite på vad jag ska hitta på i dag faktiskt. Har inte planerat nåt (ja, asså planer har jag massor, men inget bestämt så där). Borde träna, kanske baka en rabarberpaj? Dom torkar ju bort snart, rababerna. Ska jag åka till farmor och putsa fönster så jag får lite pengar? Njae, på tisdag kanske. Bara slappa halva dan och sen göra lite grejer som jag måste, typ övningsköra och träna? Nu bokade jag visst ett BP-pass på worldclass till ikväll så så blir de :)

Helgen

Jaa, nu va de ett litet tag sen så jag får väl försöka sammanfatta lite vad som hänt..

Fredag
Först fadderistmöte och skola. Tråkigt, hade gärna skippat, men de där fadderistmötet va jag ju tvungen att gå på. Efter skolan va jag på stan ett tag me Millan och Emma. Eller ja, vi satt mest i domkyrkoparken under ett träd och glodde på folk. :P Sommar :D Sen kom jag på att jag va tvungen att springa hem och bleka hår så nu mera är jag lite blondare och Mia typ gul i skallen :P
På kvällen va de dags för fest. Hanne fyller år på tisdag och det firades hos henne ute på landet me grillning och senare även bad (totalt oplanerat, men va fan, de va kul). Riktigt roligt va de, är lite rädd för vad jag kanske har avslöjat för folk som inte skulle ha hört de...

Lördag
Alex sov här som vanligt. Vi vaknade först vid typ tio. Kändes lite tidigt så vi somnade om och vaknade halv två! Hade inte planerat att sova så länge.. Hon, jag och Millan fick för oss att vi skulle till tinnis så vi tar varsin cykel och beger oss mot stan, men innan vi ens kommit halvvägs så börjar det regna. Först bara lite, så Alex säger att vi ska fortsätta, det går snart över. Men det började spöregna, så vi vände hem eftersom de kändes lite dumt att åka och bara, vi fick ju gratisdusch! Så vi tre åkte hem till mig och bakade chokladbollar och när solen kom fram igen satt vi på vår nya fin altan i bara bikini. Tror inte grannarna klagade direkt ;) haha
Den kvällen drog vi tre ner på stan och fikade. Blev riktigt trevligt. Träffade massor folk vi känner. Och den här stan är så jävla liten så de finnns ju inte! haha

Ja ni, de där blev ju kort... NOT haha

Rabarberpaj

Det blev en riktigt god rabarberpaj de där :) mmmmmmm :P

Kom nyss på att jag bara har sovmorgon till halv tio imorrn. Jag som är van vid att gå upp vid tio! Kommer bli jobbigt. Men ja, vad gör man inte för våra kära nollor? :P Det är nämligen fadderist-möte då halv tio. Annars hade jag ju inte tänkt att gå på geografin, men nu är jag ju ändå i skolan.. suck. Men men, näst sista lektionen i tvåan! (om man inte räknar me PA:t) Bara att bita ihop, det är ju nästan slut :D

Lyssnar just nu på massor med Justin Timberlake. Måste ju ladda upp inför globen! Det är ju faktiskt bara en och en halv vecka kvar :D :D kan fortfarande inte fatta att vi ska se Justin, och Timbaland kommer dit! De blir fan inte bättre :P

Soft dag

I dag har varit en rätt soft dag. Gick upp vid halv tio och in i duschen som en zombie. Hade geografi, jätteintressant, men jag va för trött för att inte gäspa.. Sen hade vi håltimme i två och en halv timme, så Millan, Alex och jag gick på stan för att köpa present till Hanne. Hoppas hon kommer gilla den! Vi käkade en McFlurry också, gött. Satt i solen på trägårdstorget och lilla torget och höll på att smälta bort. :P

Vid tre hade vi sista spanska lektionen för terminen. Hade egentligen inte tänkt gå, men hon hade inte bestämt sig för vilket betyg jag skulle få, så jag ville veta det. Annika, som nyss kommit hem från ett år i USA och ska gå i min klass nästa år va visst me på den lektionen, hon känner nån i min spanska. Kul att träffa henne igen, va ju jättelänge sen! Efter spanskan bar det av till optikern för återkoll på linserna. Då ringde Sara så jag gick på stan i typ en timme me henne. Vi gick till Bosses också (en glass till! men de e ju sommar.. :P) Myspys :P

Efter det cyklade jag hem och la mig i en solstol och somnade ett litet tag (hoppas inte jag snarkade haha) och nu så sitter jag här. Funderar på om jag skulle ta och baka en rabarberpaj. Vi har ju fått en massa rabarber från farmor nu och dom torkar ju snart... Fast då skulle jag absolut göra den med vaniljsås, inte mer glass i dag!

Glass i stora lass :)

I dag åkte jag till Söderköping med mamma, Mia, Lasse och mormor. Dit åkte vi så klart för att äta glass på Smultronstället. Riktigt gott! Jag tog en Tropical. Gött va de, men liiite stor kanske, mådde så illa så jag knappt kunde gå efteråt haha. Nu har vi nyss kommit hem efter att ha handlat på Maxi också, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på i en timme tills fotbollen börjar :P Sverige-Island. Men snart ska vi väl börja grilla också, fast jag kan ju inte direkt säga att jag är hungrig. Men om vi inte käkar innan fotbollen blir de ju efter, liiite sent kanske :P

image25


Mia, mormor, Lasse och mamma.

image27
Min glass

Tips tack!

Hmm så nu är jag hemma hela kvällen och har ingen aning om vad jag ska göra. Nån som har nåt kul tips på vad man kan hitta på alldeles ensam hemma en kväll? (eller tillsammans med föräldrar, mamma och Lasse kommer nog hem snart) Vad brukar ni göra? Det där sitta och kolla på tv och va inne på msn känns liksom lite uttjatat.. Nåt bättre måste det ju finnas att göra!


Nej, jag har ju inte direkt tränat nåt i dag så nu tror jag att jag ska ta en promenad i spåret för att fånga dom sista solstrålarna. Har ju nyladdad iPod också :)


Adios!


Sommar :)

Ja, nu är det verkligen sommar. Har ju varit sjukt varmt i dag, så gött! Känns ju nästan som man e utomlands haha. Men värmen är inte bara bra, de va en tant som svimmade i värmen på resecentrum så ambulansen kom. Stackarn!

I dag va jag på bosses me en massa folk. Vi gick och satte oss i domkyrkoparken (tillsammans med halva stan typ) Där låg sen Alex, jag och Millan kvar rätt länge, dom andra va tvugna att gå till sina lektioner :P Sen kommer vi på att vi behöver nya skor, så då drar vi ut till skopunkten, där får man ju 3 par till priset av 2. Som vanligt hittar jag massor par skor jag vill ha :D Men jag va ju tvungen att välja ut lite, så jag valde bort 5 par och köpte 2. Är supernöjd, men jag har redan fått skavsår av tofflorna, inte bra. MEn dom är rätt mjuka som dom behöver nog bara tänjas ut lite :P

Sen hann jag bara komma hem och snabbt som fasen duscha och byta kläder innan det va dags att åka och fira min farbror. Han fyller 51 i dag. Så vi satt i trägårn, kollade på deras fina utsikt och käkade mat och sen jättegod jordgubbstårta (fast jag orkade inte så mycket av den efter maten :P) Nu va tanken att jag skulle i väg på filmkväll hos Katta, men jag mår så jäkla illa så jag pallar inte gå dit tyvärr :( Får va hemma och vila lite :P

Ciao!

Ledig imorgon!

Nu tänker säkert en del med lite mamma-komplex; varför sitter hon och bloggar fem i tolv en måndagsnatt? Hon som har såna sömnproblem? Jo, de e så att jag är ledig i morgon! Behöver inte gå upp förrän 11 som tidigast. Såååå gött!! Jag älskar verkligen sommarlov! :D :D För det är ju det jag i princip redan har. :P

I dag har det varit en totalt tråkig och vanlig dag. Jag sov ut lääänge till 11, va i skolan för två totalt meningslösa lektioner, gick hem och satte mig framför datorn. (ovanligt va?) Sen kom jag på att jag absolut va tvungen att träna i dag så då blev det att kasta sig på cykeln till pappa (där mitt kort va kvar) och sen ner till world class. Jag hann precis i sista minuten dra kortet. Tränade step. Sjukt jobbigt, men asroligt. Sen åkte jag hem och satte mig framför datorn igen. Har inte flyttat mig så mycket sen dess! (eller jo, nu sitter jag ju faktiskt i sängen med datorn eftersom mamma ville sova :P)


Va de dumt av mig att tro att det skulle lösa det hela? Klart att det inte skulle bli lätt, men jag trodde inte det va så illa. Varför, säg bara vad de e som e fel? Jag blir galen, det kan visst inte gå bra me allt särskilt länge, då ska alltid nåt skita sig...

Hemma igen

Kom just hem från Madde. Hon, jag, Anki, Alex och Emma kollade på Danmark - Sverige. Matchen avbröts och Sverige fick vinna me 3 - 0 för att en dansk supporter sprang in på planen. Det va ju så jävla spännande just då! Det står 3 - 3, en dansk va utvisad, Sverige skulle få straff, å då kommer de in en på planen och försöker slå domaren! Så matchen blir avbruten.. Lite tråkigt de där, men Sverige vann ju i alla fall! :P

Nu så vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Mia och pappa sover i farmors hur i Berg i natt, så jag är helt ensam och dom tog med sig boxern så jag har ingen tv heller. Så jag får väl sitta här och lyssna på U2 hela natten...

långhelg :)

Ja, nu har de blivit en lång helg till. Vi va lediga i fredags :D Och på måndag börjar jag inte förrän efter ett så de känns som om jag redan har sommarlov. De har jag ju i princip, fast de e två veckor kvar. Börjar inte före 10 en enda dag näste vecka och har aldrig mer än två lektioner på en dag. :D :D :D soooommarlov!

Ja, men vad har jag hittat på den här helgen då? Den va riktigt oplanerad väldigt länge, men så dyker de ju alltid upp en massa :P I går degade jag rätt länge, bakade me Mia och några kompisar och sen på kvällen så kom Alex och vi käkar kycklingtacos och kollade på tv hela kvällen. Har ni sett "Sverige dansar och ler"? Jag såg första och sista avsnittet. SÅ bra :D Sen vid ett så skjutsade pappa och jag först hem Alex till Hjlusbro, sen hängde jag på när han åkte ut till berg och skjutsade farmor och en tant till in till stan, för dom åkte till Italien i natt. Så vid halv tre kom vi hem och då ställde jag mig och diskade, annars hade pappa fått damp :P

I dag så har det varit värsta duktiga städardagen. Jag började med att skriva klart min novell (äntligen!) sen så dammade jag lite, de är sjukt dammigt här! Började att putsa pappas fönster (också sjukt skitiga) och jag va konstant livrädd för att ramla ut, alla fönster går utåt. Jobbigt! Sen har jag också gått igenom alla mina grejer och rensat vad jag ska ha kvar, vad som ska sparas hos farmor och vad som ska slängas. Så nu är jag helt slut. Vilar upp mig lite innan jag ska åka till Madde och kolla på fotboll ikväll. Vi ska ha lite typ ... huligankväll, men jag äger inga kläder som ser huligan-iga ut så jag får se ut som jag brukar :P Jag kan ju alltid låta som en huligan i alla fall! :P