Torsdag kväll

Hej hopp!
I dag väckte jag pookieboo klockan tio (han gnällde som ett AS, tyckte de va skittidigt) för jag ville göra nåt vettigt idag istället för att bara sova bort dagarna som jag gjort sen i måndags... Till slut när han kommit upp så fixade vi gardinstången till sista gardinerna, åkte till farmor och hämtade gardinerna, tog en snabbvändapå ikano och käkade lyxsallad på sannes (gryyymt gott!) Sen va de dags för mig att jobba på Thai. Gick bra, va inte så mycket folk. Blev bara lite jobbigt på slutet när de va blött typ överallt så jag höll på att ramla massor gånger! Fick bara lite mat på mig men tappa inget så de gick bra :)

Nu har jag iiiinget att göra som vanligt förutom att dunka huvet i en vägg.. Andreas, Micke och Simon är på S2 så jag sitter här själv å har tråkigt :P Men snart börjar 2½ men :D :D

Nu sov jag så där länge igen!

Usch vaknade aaaaalldeles för sent idag igen... Har så svårt att somna på kvällarna och vaknar hela tiden hela nätterna så jag sover hela förmiddagarna istället. Inget bra! Men nej, jag är inte nyvaken nu fast jag tänker inte skriva hur dags jag vakna heller haha.

Ikväll har jag bjudit in oss till farmor. Så hörde pappa av sig (!) och ville följa me också. Blir väl trevligt :)

Just nu borde jag egentligen vika tvätt och starta diskmaskinen men jag är sådär jäkla skitseg idag igen så jag orkar inte, fastnade liksom här istället. Hade börjar innan pappa ringde och då kom jag på att jag borde äta lite och sen va jag fast! Ja ja, tar väl ett tag till innan andreas kommer hem ändå så jag hinner ... :P

Shoppat presenter :)

I dag blev jag väckt redan halv tio av sms från Andreas. Rätt bra de eftersom jag egentligen tänkt gå upp rätt skapligt typ alla dagar senaste veckan men aldrig lyckats. Jag har liksom vaknat 4 -5 och varit jättepigg i en timme, sen somnat när pookie gått till jobbet och sovit som en sten till tolv... Men i dag kom jag upp och duschade och fixa mig och pallra mig ner till stan. Emma har ju fyllt år, Andreas fylle om drygt två veckor och Mia fyller me i slutet på augusti så shoppa presenter blev det, plus en ny sminkborttagning som varit slut i typ en vecka så jag har fått ta bort med vatten om kvällarna och sett ut som ett spöke haha. Hittade en hel del faktiskt :) Har inte riktigt bestämt mig vem som ska få vad med allt än, men tror de kommer bli bra, hoppas dom blir glada! :)

Kom nyss hem och har käkat pastan från igår. Vet inte ritkigt vad jag ska göra nu. Städade gjorde jag ju igår, så inte ens de behöver jag göra! Jag har nog haft nån förkylning eller infektion eller nåt i kroppen ett tag för jag har vart totalt slut och jättetrött, knappt orkat röra mig nåt utan att bli helt slut rätt länge, men idag tror jag äntligen det börjar släppa. Känner inget behov av att gå och lägga mig nu vilket jag garanterat hade gjort för några dagar sen. Tror till och med hostan och snoret är bättre :)

Muffinsbak

Jag har bakat 35 chokladmuffins och 15 vaniljmuffins med hallon i :D Chokladmuffinsarna blev jättefina


Men dom andra gick de lite sämre med... Blev lite för mycket smet i dom och sen när jag hade i hallonen blev det ritkigt fullt. Men jag hoppades på det bästa och stoppa in dom i ugnen ändå. Hälften rann ut! Så dom blev inte så snygga och de blev en massa kladd på plåten, men goda blev dom ändå :D


Blev kassa mobilbilder för kameran hade ingen laddning och orka ladda... :P

Dom har inte ringt från jobbet än, så tror jag blir ledig :D Najs najs, jag har typ semestervecka nu :D :D

Måndag

Hallooooj! I går jobbade jag mitt allra sista pass på motell filbyter. (Gittan säger att dom kommer ringa efter mig när de krisar och de har jag sagt att hon får, men nej, jag tänker inte jobba där en sekund mer..) Jag trodde jag skulle va jätteglad, lättat och liksom gå lite lättare på väg därifrån (jaa kanske lite höga förväntningar haha) men de gjorde jag inte! Utan jag kände mig mer bara otroligt lugn. Avstressad liksom. Tog en mcflurry smarties för att fira lite för mig själv och gick på vägen hem istället för att cykla. Satte mig sen på en bänk i  trägårn o åt upp den. Värsta mys kändes de, inte riktigt nåt som jag brukar göra.

I dag ska jag egentlgen va helt ledig men i lördags frågade dom på thai om jag kanske kunde jobba ikväll för sara ska nog va ledig. Så jag vet inte om dom ringer mig om sisådr en och en halv timme och vill att jag börjar jobba vid fem eller inte.... Jag hoppas på inte för jag har egentligen en massa andra planer! Har precis dammsugit hela lägenheten och tänkte baka en massa muffins för om jag inte jobbar kommer mimmi hit och fikar när hon slutat :D Jääääättelänge sen jag träffa Mimmi (förutom i helgen då jag hoppa på henne för hon aldrig svarar på sms, lat är hon haha), så ska bli kul!

Dessutom tänkte Sara o dom ha lite picnic nånstans om vädret är bra. Fast de är de väl inte? :S Äsch så länge de inte regnar så är de ju inte kallt så jag tycker ju regn är de enda som borde stoppa oss :D

Ja ja, nu ska jag kasta kartonger och gå till coop och köpa ägg så jag kan baka :) Alltså jag är jätteosäker på om man kan panta där eller inte... Vore jättebra att veta! För vi har typ tre påsar överfulla med pant... Ja ja tar nog me de och åker till ica på djurgårdsgatan annars, där vet jag att man kan panta :) Först, lite frukost :D

Hm-beställning

Go morgon! I dag började jag dagen med att se att två av mina löner den här månaden har kommit, känns riktigt bra :) Dessutom kommer en till på måndag! :D Sen betalade jag lite räkningar, mindre kul. Men sen! kom jag på att jag har hittat en massa snyggt från hm, deras katalog kom ju i veckan. Så jag började kolla runt lite på deras hemsida och det blev till slut det här:



Allt förutom skorna kommer redan nästa vecka :D Skorna kommer vecka 37 (!) Men ja ja, det är stövlar kommer väl inte behöva dom tidigare... Hoppas verkligen allt passar nu! Det är ju lite små galet egentligen att beställa såhär, inget passar ju sen ändå :P Men jag blev så nöjd me mina sandaler sist så jag är klart villig att ge det ett försök till :)

Nu måste jag göra mig i ordning lite. Måste tillbaka till coop konsum idag för jag köpte skinka där i tisdags och andreas upptäckte att den går ut idag..! Tre dagar senare! Vilken tur att jag har kvittot kvar så jag kan gå och klaga lite :P Sen måste jag kasta mig ner mot stan och hitta ett par nya jobb-byxor, blir snart tokig...

Torsdag

Helluuu. I dag har jag hoppat upp relativt tidigt (kl tio) och varit på stan och fikat me emma, sara (som drog rätt snabbt) och madde som joina in efter en liten stund. trevlans trevlans och supergod foccacia på barista :) Sen gick vi och kolla in rean lite så jag shoppa ett par shorts och ett par örhängen (eftersom stenen ramlat ur mina gamla) på cubus. Sjukt najs :D



Nu håller jag väl mest på att kollar och fixar lite grejer och snart måste jag börja laga mat för det är dags att börja jobba igen kl fem... Ser inte riktigt fram emot de eftersom jag känner mig så grymt seg, lite illamående och helt borta i bollen... ja ja ska väl prata lite me delfinen så kanske de känns bättre :)

Lite bilder

Eftersom pookie-boo aldrig kommer hem så har jag lagt in bilderna från min mobil :)

Farmor och Mia va och käka på Thai Coconut när jag jobba förra lördagen o Mia tog en suddig bild på farmor haha va söt :)


Från i fredags när vi va i berg. Jag är KING på att ta kort bakifrån på alla :D
 
Bara Micke som blev från rätt håll xD


Over and out!

Onsdag igen...! :P

Hej hopp! Onsdagar har liksom blivit min uppdaterings-dag eftersom jag då är ledig och bara hemma och degar för jag oftast inte orkar nåt annat... Men de kommer bil ändring på det nu! För jag ska bara jobba mitt mini-pass på sex timmar på motellet på söndag, sen är det sluuuuut!! Känns lite konstigt ska erkännas för jag har gått dit i snart ett år liksom men samtidigt så är det så sköööööönt!! Kommer nog inte sakna det så värst. Och Gittan kommer säkert ringa och tjata på mig ändå så jag inte ens får en chans ;)

I dag har jag faktiskt bara sovit till elva (duktigt tycker jag!) sen har jag bytt tid i tvätt-stugan eftersom jag ska fika me emma och sara imorrn och inte hinner då... Och så har jag käkat lunch på ikano me farmor. Sanne´s och taos blev det, grymt gott, va jättelänge sen jag åt där!

Nahe nu ska jag nog ut i solen lite innan andreas kommer hem. Då ska vi bege oss till mamma där vi ska få mat (riktig lyxdag va det gäller att få mat idag!). Ska bli myspys, blir garanterat grillat!

Lördag kväll hemma själv..

Hej hopp! Här sitter jag hemma själv. Har jobbat på thai coconut till nio, va en del som va lite jobbiga idag, klaga o gnällde... Men men! Alla dagar kan ju inte va sunshine :P Ska jobba tidiga passet på motellet imorrn istället, så börjar klockan nio. Känns inte överdrivet kul i dag, men kommer ju kännas desto bättre imorrn när jag får åka hem och äta tacos me min pookie istället för att va kvar där och självdö me janusch (världens jobbigaste människa som kallar sig kock men inte jobbar ett skit och bara berättar hur duktig han tycker han är, men ingen annan håller me...).

I går va vi ute i berg och satt utanför ledin. Hade bästa platserna och såg allt. Vi drack vin och hade picnic, supermys!! Sen slutade kvällen lite fort av att lilla anna inte mådde allt för bra (andreas mådde inte så prima han heller..! haha) men de va bra så jag kände mig rätt pigg idag :) Tog faktiskt bilder igår (!) som jag tänkt lägga in men min mobil laddas just nu så de får bli senare..

Go morgon!

Vaknade för inte allt för länge sen. Har sovit som en sten i natt och känner mig fortfarande seg.. Onsdagar har blivit min rehab-dag senaste tiden. Är väl för att jag jobbar mycket och sover sjukt lite söndag, måndag och tisdag så sen sover jag ifatt de på onsdan :D

Idag ska jag träffa Emma Pemma som ääääntligen har kommit hem från cypern, ska bli så kul! Har saknat henne så mycket..!

Hon är ju för söt :D

Paus från jobbet

Halloj! Jobbar både lunch och kväll på thai idag så är ledig i tre timmar, hemma och äter och tar de lite lugnt och snart är de dags att åka igen..! Innan dess sitter en latte och lite billig choklad riktigt fint :)


Friskis har semesterstängt

Så typiskt! När jag för en gångs skull pallrar mig iväg genom regnet för att ta mig till gymmet så har dom semesterstängt! Va ju bara att pallra mig hemåt igen... Ja ja, får väl göra ett nytt försök nästa vecka :)

Mina skor från H&M har kommit idag! Så jag ska öppna paketet och pröva dom och läsa en massa brev och nya vr som jag inte ens hunniy öppna än :)

9 dagar kvar..!

Det här med att jobba va... Det börjar kännas lite överskattat. Tror det har att göra med att jag den här veckan klarade av cirka 32 timmar på tre dagar så de känns ju som jag inte gör annat men ändå.. Känns just nu som jag bara jobbar, jobbar och jobbar, hinner inte me nåt annat! I går va jag ju ledig och skulle göra en massa annat men jag va totat slut! Sov till två, gick inte upp förrän halv fyra... illa! Men tror de behövdes, känner mig mycket piggare idag :)

En annan grej som faktiskt känns riktigt bra, jag har bara nio dagar kvar att jobba på motellet! Alltså jag slutar inte om nio dagar, men jag ska jobba tre söndagar, tre måndagar och tre tisdagar. Är ju inte allt för mycket faktiskt! :D Ska bli så grymt skönt att sluta där, jobbar ju halvt ihjäl mig och får bara skäll för de...

Igår kväll pallrade jag och min älskling oss ner till stan och kolla på ice age. Så sjukt kul och söt! Gå o se den om ni inte redan har gjort de :)

I dag ska jag gymma. Har ju kort på friskis men har inte varit där typ nåt så de känns ju lite onödigt eftersom de snart inte gäller längre :P haha. Så tänkte komma igång lite och försöka använda de nu in i de sista :) Sen ska jag hem och dusch och noppa ögonbrynen, kanske hinna me och måla naglarna lite me, innan de är dags att laga mat och sen jobba kväll på thai coconut. Jag jobbar kvällar ändå fram tills nästa onsdag! :P

partey tonight

Go morgon! Ledig idag :D Hade tänkt gå upp skapligt och fixa en massa men sov som en sten till halv tolv och fastna sen här som vanligt... Borde ta mig i kragen! De som jag måste göra idag är:
  • Rengöra grillgallret. Tycker de ser snuskigt ut så la de i blöt igårkväll och andreas fick spasmer på mig så verkligen bäst de är borta tills han kommer hem!
  • Ta hand om all tvätt. Hänger en massa ren torkad tvätt i hela lägenheten efter tvätt-tids-missen igår.
  • Städa lite lätt. Ser ut som helvete här. Som vanligt.
  • Vattna blommorna. Helst innan dom dör!
  • Marinera kött. Vi ska grilla ikväll :D
Skulle även vilja hinna plocka ögonbrynen, måla tånaglarna och fingernaglarna, raka benen och lite sånt tjafs, men känns som de kan bli lite tajt... Bäst jag börjar då!

mucho jobb!

Nu är de pissdålig uppdatering här igen. Är nog för att de känns som de enda jag gör om dagarna är att jobbar eller sover. Har fått jobb på thai coconut så de är liksom lite dubbelt nu juli ut så länge jag är kvar på motellet. De funkar, men känns skönt att de tar slut efter juli så jag kan ha ett liv igen...! xD

I dag skulle jag i alla fall tvätta då... Pookieboo hade bokat tvätt-tid så äntligen skulle jag få lite rena linnen och tshirtar. Så jag går dit strax efter två och slänger in två maskiner. Medans jag funderar på om jag ska starta den tredje också eller inte så ser jag att vårat lås sitter på rätt tid, men den första, dvs säga igår!! panik som fan men tänkte att dom är ju snart klara och en maskin är ju tom så jag tar me mig allt annat och går tillbaka hem, skitskraj för att dom som har tiden ska komma och blir förbannade. Men de gick bra! När jag hämtade all tvätt hade dom fortfarande inte kommit. Så nu hänger de en massa tvätt här lite överallt..! Hoppas nån tshirt torkar fort bara, annars vet jag inte va jag ska jobba i om en timme.. :P