Barnfilm

Sjukt bra idé jag kom på med Ice Age om jag får säga det själv! Efter lite lagom vila i drygt en timme kom energin tillbaka så de blv matlagning, nagelfixning och promenad. Ska fortsätta kvällen i denna lediga stil och läsa lite tidningar. När gjorde jag de senast liksom?? Va härligt att ha tid me allt igen :D :D

Tråååååkigt!!

Jag har just insett något underbart!! Jag pluggar för tillfället på det allra sista jag gör i gymnasiet någonsin!! Analysen som skulle göras i svenskan får anses klar även om den är totalt jättedålig, nu är det bara spanskaprovet på fredag kvar som jag inte tänkte göra ett allt för seriöst försök att plugga inför. Det får gå som det vill, jag strejkar!! :P Tycker det börjar bli dags att ta lite ledigt inför studenten nu. 23 dagar kvar..!

Nu kan man ju tycka att när allt plugg äntligen är slut så borde jag ha hur kul som helst me all min lediga tid, men vad tror ni händer? Nej, jag råka visst bli pluggfri en aning före alla andra, så jag sitter här själv och har ingen som vill underhålla mig! Tråkigt som fan har jag, snart börjar jag väl dunka huvet i en vägg.. För att undvika de funderar på att göra steg ett som borde göras när man har pluggat rumpan av sig i tolv år (fatta tolv år! jag tror jag börjar bli gammal...) vilket är: vila upp sig. Tänkte inleda denna slappiskväll med att kolla på en barnfilm eller nåt, dom har vi många av i de här hemmet förstår ni! Va lockande de lät, tror de blir en Ice Age :D

So long!!

Sjuk..

Happ, mitt damp igår räddades av att jag lyckades övertala Almie att promenixa me mig. Jäkla härligt de, men när jag kommer hem bryter feber och totald överkördhet ut. Jag har börjat me en ny grej, istället för att tänka att de inte e så farligt ska jag börja stanna hemma och vila i början när jag är sjuk så de kanske går lite fortfare. Därför blev jag hemma i dag. Har spenderat hela dagen med att febersova och jag vaknade alldeles för sent för att hinna ta mig till svenskan som jag egentligen verkligen behövde gå på..

Jag mår lite bättre nu i alla fall! :)

Måndagsdepp

Fan va tråkigt med måndag, skola igen efter långhelgen.. Har en miljon tråkiga grejer att göra, men jag bara vägrar. Jag strejkar! De är så jäkla tråkigt jag har haft totaldamp som äntligen börjar gå över så nu är jag bara uttråkad. Min kära yrsyrra är lika uttråkad hon så hon leker femåring och är bara jobbig.. Snälla ge mig fredag!

Utgång ikväll

Japp, då va de dags för den normalare lördagssysslan då, utgång! (jag har hållt mig hemma sjukt mycket senaste tiden, stoooor klapp på huvet till mig) Fast jag är sjukt opepp. Har nog aldrig varit så opepp på att gå ut nånsin förut tror jag. Kan de möjligtvis har nåt att göra me att vi inte har nån förfest eller hur galet trött jag jämt är nu för tiden? Vet inte jag, men de känns inte bra :P Får väl ta och hoppa in i duschen och spela så hög musik så mamma blir sur så kanske jag blir lite mer pepp :)

Annars i valborgsledigheten har de blivit massor grillning, sjuuukt najs de :D Mer grillning till folket!