Vart tog lovet vägen?

Första dagen tillbaks i skolan efter lovet då. Det gick så fort! Lovet alltså.. Jag vill ha mer lov, mycket mer lov! Sommarlov. :) Men men, det är ju bara fem veckor till påsklovet, bara att hålla ut! Fast det känns lite tungt just nu.

Hade en riktigt bra helg för övrigt. Lördagen blev riktigt lyckad :) Och på söndagen tog jag det väldigt lugnt, blev till slut ensam i pappas lägenhet och kollade bara på mtv och käkade pizza, städade lite och tog de väldigt lugnt. Av nån anledning ve de mycket enklare då än i fredags.. Sov inte så bra på lördag-natten, de va nog de.

Lugn hemmakväll? Nej tack!

De där me att bara ta de lugnt hemma själv i fredags gick väl så där kan jag ju säga. Let's Dance va skittråkigt så jag stängde av när alla hade dansat. Jag va så jäkla uttråkad så de fick bli msn hela natten, va ska man annars göra helt ensam hemma? Nej, i fortsättningen ska jag inte ha nåra lugna kvällar hemma ensam i alla fall. Det blir mycket roligare med en kompis och en bra film!

How do you do?

How do you do?
The things that you do
No one I know could ever keep up with you
How do you do?
Do you ever make sense?

Shit i kväll är de ju Let's dance. Har inte sett de på ett tag så jag har ingen aning om vem som åkt ut eller vad de är för danser eller nåt. Men i kväll ska jag kolla in de, jag har ju lugn hemma-kväll för mig sjäv ser ni. Ska bli kul :) 10 minuter kvar bara!

Bullkalas!

Kom nyss hem från Saras lilla bullkalas. Riktigt trevligt! Och jättegoda bullar. :) Det såg nog ut som jag hade ätit 5 eller nåt om man kollade på papprena, men jag tog bara en jätteliten bit, sen gav jag resten till Madde, haha jag vill ju göda henne! :P Kan man ju tro i alla fall. Men men de får bli nån mer gång, skittrevligt ju! Och så blir de liite billigare än att gå på stan å fika jämt..

it's a human right to love someone

Ni kommer väl blir helt sjukt trötta på att de blir ett par långa inlägg nu, men jag har ju en del att berätta, de händer så mycket just nu! Och så får jag väl försöka bli lite bättre på att uppdatera och skriva lite kortare.. Men men, det är ju frivilligt att läsa! haha

Jag älskar nagellack! Kände att jag behövde lite fler färger, typ 2 som inte va totalskrikiga va lite för lite tyckte jag. Så först köpte jag ett klarröt, det är ju skitsnyggt! Och i går på kryssningen köpte jag 2 till, ett mörkrosa med lite glitter (låter jättebarnsligt, men det är asgrymt) och ett lite guldigt eller nåt, svårt att beskriva färgen. Det är så kul me snygga naglar ju! Man måste bara ha tiden att fixa naglarna också, de tar ju sån jävla tid.. :/ Men har man lov så får de ju hinnas med! Så nu är det rosa naglar, skitsnyggt! Jag är så nöjd med mina nya lack :)

Nu (nån dag snart) känner jag får nåt som är väääldigt ovanligt för mig (NOT). Jag vill shoppa! Om man bortser från Sthlm i tisdags så va de faktiskt väldigt länge sen och min garderob är i stort behov av upptadering inför våren. Och Gina Tricot har ju fått in hur många söta toppar och klänningar som helst! Problemet med de är bara att typ hela stan garanterat kommer att ha dom.. Men det gör inget, jag måste ha! haha Så det får bli en shoppingtur på stan nån dag nu snart på det lilla som är kvar av lovet. Kommer nog kännas lite mesigt med lilla Linköping när man precis varit i Sthlm haha. Jaja de går väl att hitta nåt här med. :)

How do you do?

Well, how do I do? Bra faktiskt. Riktigt bra. Jag brukar väl alltid svara att det är bra med mig, men nu kan jag verkligen svara det ärligt. Jag har nog inte mått så här bra sen .... nånsin! I onsdags kan vi snacka flyta på moln haha. Jag måste ha sett döfånig ut, jag typ log för mig själv för jag va tvungen att hålla tillbaks värsta fnittret som egentligen bara ville bubbla ur mig. Jag har nog inte mått så här bra förut i hela mitt liv! Helt ofattbart känns det, men det håller på att ordna sig. Allt håller på att förändras till det bättre. Ja, det som jag trodde va omöjligt och helt kört håller på att hända!


Vart tog lovet vägen egentligen? Jag fattar verkligen inte vad som hände, kan nån snälla förklara för mig? Det går ju så fort! Men det brukar väl va så när man har roligt. För roligt har jag verkligen haft!

Jag såg förresten Linas kvällsbok i måndags, ni måste se den! Den är jättebra. Jag höll på att garva sönder mig själv typ hela tiden, hon är ju så pinsam! haha och så känner man sig ganska normal i jämförelse, såna filmer gillar jag.

Under våran kryssning nu så har jag kommit fram till en sak. Pensionärer är inga gamla skröpliga människor som är klara med sitt liv. Nej tvärtom! Eftersom tiderna förändras rätt mycket så vill dom få leva så som vi lite yngre gör nu också, dom fick ju inte det. Så när dom blir pensionärer, ja då jädrar passar dom på! Åker på en kryssning och super ner sig, käkar en massa mat och träffar andra glada pensionärer. Jag har sett en hel del roliga typer det dygnet som passerat kan man ju minst sagt säga. haha Men det är ju bra att dom har roligt!

Lite bilder från i fredags..

Ahmed, Eugenio och Robin

Jag, Johanna och Sara

Sara & Madde

Jag & Mia

Don't get it twisted...

Första helgen på lovet är snart över. Vad hände? Det gick så fort! Jag har ju typ inte ens hunnit fatta att jag har lov. Och det här va ju det där lovet då jag skulle ta de jättelugnt, vila upp mig, träna, va en massa med min underbara kompisar och bara ha så jävla kul. Och ja, jag kommer ha riktigt kul. (fast man ska väl försöka hålla nere förväntningarna) Det blir ju att dra till Sthlm och shoppa, kryssning och så ska jag va en massa med mina kompisar. Jag undrar bara när jag ska ta det lugnt egentligen? Och när ska jag hinna träna? Jaja, det är väl bara att klämma in det nånstans, lite planering löser allt! :P

Nej, jag ska fan lägga ner det. Känns det inte rätt så gör det inte det. Det ska ju inte va bara för att det ska va. Spelar ingen roll vad alla andra tycker och tror. För mig känns det inte helt okej. Det jag faktiskt vill är bara att skita i det helt. Det är inte värt det. Min nya grej va ju att jag ska göra det jag vill. Så jag får väl ge det ett försök. Att göra som jag vill alltså.

I've got no party to go to..

Jaha de blev ingen dans i går. Det kom lite imellan om jag säger så. Synd, för jag tror dom har hunnit gå igenom en hel del, det går faktiskt rätt snabbt på den. Men de får lösa sig, många skulle ju va borta eftersom de va alla hjärtans dag. Så de fixar sig! :)

Sen är det ju en massa problem med hur fan de ska gå till imorrn. Jäklar asså, vi måste lösa de där, NU! Men jag vet verkligen inte hur... Jaja de blir nog bra till slut. För det är lov så jäklar vad jag ska ha kul i helgen!

Det löser sig. Sakta börjar det bli bättre. Det gäller bara att prata med varandra, verkligen prata. Om allt. Tro mig, annars funkar inget. Så nu känns det faktiskt riktigt bra. Det kommer ordna sig. Åtminstone en del. Bara att ta tag i resten också. Bara det inte skiter sig igen. Det får fan inte skita sig, det måste ju gå bra nån gång också.

I don't wanna be into you, if I can't be your only one..

Tidig dag i skolan i dag. Riktigt skönt. Och nu äntligen är vi klara med att kolla på Frankensteins monster. Så jäkla äcklig film! haha jag är verkligen en mes me såna filmer.. Men de va inte bara jag som tyckte den va äcklig! haha Men nu är de klart i alla fall :)

Är bara hemma en snabbis innan det blir vidare till stan och sen dagens dans. (haha dagens visa när man va liten..) I dag blir det street, den jag är lärare för. Kul kul. Hoppas bara jag komer ihåg dansen, känns som det va ett tag sen, fast de har ju bara gått en vecka.. Men det har väl blivit lite för många koreografier i huvudet kanske. Men det ska gå bra! :)

Ne de får fan va nog. Jag har fått nog av alla problem och all skit hela tiden. Nu ska jag fan bara omge mig med bra folk och tänka lite mer på mig själv, vad jag vill. Det här håller inte längre, en stor förändring måste göras. Det måste börja bli bra nu!

honestly, what will become of me?

Alma och jag ska till Sthlm på lovet! :D Ska bli askul, de va ju så länge sen nu. Länge sen jag va där överhuvudtaget faktiskt. Jag tycker om den stan så de är fan på tiden :P Men nu blev de lite jobbigt också, vad ska jag ha på mig? hmm.. Får fundera på den och återkomma.


Alltid när något känns bra kommer det nåt hemskt efteråt. Alltid. Så nu väntar jag bara på smällen. Men kanske blev det bra och dåligt samtidigt den här gången? För jag vet fan inte hur jag ska definiera de senaste veckornas händelser. En jävla berg och dalbana är nog det bästa. Eller "Torn". För samtidigt som allt känns underbart och bra har det varit så många baksidor. Många problem att fixa. Man borde göra så här, men vill inte, det blir bara jobbigt. Men man ska ju också ta tag i saker, det måste va jobbigt ibland. Men jag pallar fan inte mer. Går det inte uppåt snart så lägger jag av helt, tror jag. Jag begraver mig totalt i danskurser och pluggandet och bara slipper skiten. Ja, det låter rätt bra just nu faktiskt. Men så kan man ju inte göra. Så det är bara att kämpa på!

check the scenario I'm a bust your eardrum

I dag va det första lektionen i jazzen som jag är lärare för. Det va jättekul! Dom va jätteduktiga. Men shit vad tiden går när man har roligt haha. Men det blir bättre nästa gång, då ska vi hinna lite mer. :)

Har haft en bra helg annars. Tog det lugnt i fredags, det behövdes. Sen i lördags va jag på workshop för Joe och Fille från Bounce, vilka sjukt grymma koreografier vi fick lära oss! Askul. Fast hiphop stilen va ju definitivt nåt nytt för mig..

Jag har fortfarande inte sett sista avsnittet av Grey's anatomy, panik! Jag måste ju verkligen ta och se det snart. Värsta spännande ju. Får nog ta och göra det nu, blir ju aldrig av annars.

Ciao!

sunday bloody sunday

Då va en till helg över då.. Men jag har haft en riktigt bra helg måste jag säga. I fredags va jag ju och fikade med Janni, Lisa, Johanna, Malin, Fillippa och Irina. skitkul. Det blir verklgien alldeles för sällan! I går kväll va de party här då. Sthlmarna kom till slut och det blev riktigt kul :P Till och me Mia va me! :)

Nu i veckan är det dans dans dans tills jag svimmar.. :P Kommer bli kul! Mycket koreografi att hålla i huvudet bara.. Inte konstigt det kanske blir lite fel ibland :P

Men men nu ska jag gå å vila mig lite eller nåt haha
Ciao!

Snart är det helg igen

Veckorna går så fort! När man äntligen har fått helg känns det som om den tar slut alldeles för snabbt så veckan bara börjar om igen. Men sen går det minst lika snabbt så är det helg igen. Jag hänger inte me alls! Men det är väl bra kanske, så veckorna inte känns så jobbiga..

Jag kom nyss hem från att ha fikat me Sara. De va verkligen alldeles för länge sen ju! Skärpning på oss!! :P Men RIKTIGT trevligt va de i alla fall.

I kväll är det dubbel dans igen då. Först jazzfunk och sen street. Kul kul! Men lite jobbigt är det allt. Speciellt när man är inne på styrkeomgång 2 i rad, bara en får man ju träningsvärk av! Kan ju tycka att vi borde få dispens, det är ju samma lärare så han fattar ju att de är jobbigt... Men det är absolut värt de, tänk vilka muskler jag kommer ha när terminen är slut! Eller ja, jag kan ju alltid hoppas på det i alla fall..

Ha de så bra!