107 dagar kvar!!

Ja ni här händer de inte mycket...! Kanske borde lägga ner de här helt?? :P Aja får väl se..

Sportlovet va underbart, lugnt, asroligt och otroligt oambitiöst. Varför måste loven jämt ta slut så jäkla fort?! Meeeeeeeer lov!! A de kommer ju ett nytt om fyra veckor, bara att hålla ut :)

107 dagar kvar, till vad kan man ju undra då? Till studenten så klart!! Fatta va lite! Snart är de inte ens 100 dagar, snart står vi där på trappan. :D Och de där jag tidigare har skrivit om nerförsbacke, snacka om de!! Typ hälften så mycket att göra i skolan och den enda dagen jag inte har miljoner håltimmar, sovmorgon eller sluta skittidigt är torsdagar, så jäklar nu är de najs :D Så jävla sweeeeeeet att tyskan är slut :D :D :D


"Party like a rockstar I shake millions"
Lazee - Rock away
Ge mig helg, ge mig ett party NU!!

Dags för skolan igen då..

Först måste jag bara meddela att PA:t är klart!!! (stoooooor applåd till Emmie och mig som numera gör allt liiiite tidigare) Känns helt ofattbart grymt jäkla bra. Känns som en del av allt i skolan helt plötsligt är över och nu påbörjas nedförsbacken till studenten. Jag har imorrn min näst sista måndagslektion i tyska. Visst jag ska klara mig igenom ett slutprov och en redovisning, men det är ändå bara det!! Sen har jag inget mer IV ever! Det innebär att jag kommer få värsta slappisschemat (eller ja, jag går ju fortfarande till halv fem dom övriga tre dagarna, men snacka förbättring!) efter sportlovet. Dessutom är det enda stora jobbiga i skolan jag har nästa vecka den där redovisningen och den är imorrn och jag har har skrivit ner typ det jag ska säga så det får gå som det vill. Jag har bara en lektion på onsdag som såklart måste va den första men då har jag massor tid över sen. Just nu känns det rätt sweeeeeeeeeet! :)

Denna vecka har jag planer på att börja dansa som en bäng igen (alla mina tre danser börjar den här veckan, jag har längtat som satan), skaffa mig mitt liv tillbaka (två fika och fest nästa helg redan bokat). Läxor gör jag fasen inte mer än jag måste, de e sluuuuut på idiotipluggandet nu ska ni veta! Jag blir bara så jäkla deppig då.

Det känns sjukt konstigt att gå till skolan imorrn igen. Jag har ju inte varit där på fem dagar! och dessutom har det varit så mycket snack om vad alla ska göra sen senaste tiden så jag har redan tagit studenten i mitt huvud eller nåt. Sjukt tungt, men tänk nerförsbacke!! :D


Veckans låt: Snoop Dogg feat. Robyn - Sensual Seduction
Den är snuuuuuskigt bra!