Ny mobil

Jag köpte en ny mobil i går. En rosa! Till slut efter typ ett år så har jag fått en rosa mobil. Men jag vet inte om det blev rätt. Nu har jag abonnemang i alla fall och det ska ju va bättre. Men mobilen, visst den är jättefin och bättre än min gamla, men jag råkade kolla på deras hemsida nu och jag hade kunnat få en bättre mobil, billigare! Skit också. Men ska inte kolla upp om man gjorde rätt efteråt, då är det för sent. Men nu har jag väl lärt mig till nästa gång (om ett och ett halvt år minst) att man ska tänka på det ett tag först, inte bara köpa det som låter bra just då. Suck. Jag vill mycket hellre ha den mobilen jag hittade sen. Inte bra.

Men men ingen idé att deppa, i dag är jag ju ledig! I princip i alla fall, jag måste ju till katedral vid fyra, väldans bra tajmat.. Och inte kunde jag sova ut heller, mobilen ringde vid 8.. Men det är vår! :D yeheey Funderar på om jag ska ut på gården och sätta mig och gunga i solen lite. Får se får se.

Men men nu ska jag väl gå och fixa mig. Ciao!

Heute leute

Tog mig en liten sovmorgon i dag igen så det blev bara en halv dag :) Har inte gått en hel lång dag på hela veckan, så fredag kommer bli tufft. Första långa dagen på veckan när man va ledig dagen innan och bara vill hem och ha helg, segt.

Har vart hos pappa i två dagar, därför har det varit ganska tomt här på sistonde.. Finns ju ingen dator där än! Vi har faktiskt internet, bara ingen dator haha. Men nu så spelar de ju ingen större roll, msn har ju dampet, igen! Dessutom va ju tanken att jag skulle hinna skriva mitt gympa-arbete i dag så jag slipper det imorrn när jag är ledig och upptaget med annat, roligare så jag inte vill göra det. Men nej, då är ju alla papper borta! Så nu vet jag inte vad jag ska ta mig till, utan dom kan jag ju omöjligt skriva arbetet! Och det finns ju inte tid att hinna skriva en ny matdagbok.. Fan! Anki som blir så tjurig också.. Jag har en sista idé om att dom kan va hos pappa, i köket. Är dom inte där så gråter jag! För då är dom verkligen borta.. Suck

Aja nu ska jag starta om datorn och hoppas på att det gör så att msn funkar.

Sovmorgon :)

Eftersom min fot tyvärr inte är bra än så kan jag ju inte dansa i dag, så jag börjar 20 över 1. :D Värsta soft start på veckan. Efter en så bra helg (väldigt rolig fest och sen softa, dega och umgås me trevligt folk resten av helgen) så känns det ju riktigt jobbigt när veckan börjar igen. Dessutom kollade jag i almanackan igår-kväll och vi har en del att göra i skolan i veckan.. Jobbigt. Dessutom ska jag ju till pappa och där har vi ingen dator så det blir lite körigt mot slutet av veckan. Men vi är ju lediga på torsdag då, skönt.

Ja ja, nu ska jag väl gå och fixa mig, ska ju till skolan om en och en halv timme.. hehe Ciao!

Foten är totalpaj :(

Nej, nån dans imorrn kommer det inte att bli då. Min fot gör jätteont, jag kan inte stödja på den alls, så det blir nog snarare sjukan för mig imorrn. Finns ju roligare ställen att spendera sina söndagar på, men va ska man göra lixom, det gör sjukt  ont och känns jättekonstigt.. :/

Tjoho....

Då va det lördag morgon då. Snacka om seg sart på dagen. Har bara flummat och degat me Madde och Alex hittills, riktigt soft. :) Hade riktigt kul igår :) Men har så förbannat ont i foten i dag bara, pajade nog till den lite mer igår, inte så bra.. Men men nu blir de kryckor resten av helgen då, får se om de blir nån dans imorrn, är jag jättekass i foten är de ju ingen större idé.

Filmkväll i kväll hos Emma. Ska blit trevligt, va ju ett tag sen vi hade de faktiskt, vi som alltid hade filmkvällar i ettan! haha Det händer lite för mycket annat.. :P Så ikväll lär jag ju typ äta ihjäl mig haha, det hör ju lixom till..

Kroppen pajad?

Jaha då va jag halt också då. Som om det inte räckte med en mardrömsförkylning som blivit lite bättre och istället övergått till massiva hostattacker och magkatarr så har jag nu också ont i foten. Kan knappt gå alls. Det är troligtvis en överansträgning och man ska inte göra det som gör ont (att gå) utan bara vila. Men hallå, ikväll är de ju party, då kan jag ju inte sotta och vila foten hela natten! Och jag tänker ju inte hoppa på kryckor då.. Det hade jag däremot behövt göra i dag i skolan, men det är ju lite svårt att få med sig ett par kryckor på en cykel.. Ja ja. Känns som om jag förut när jag stressade och dansade och tränade tills jag höll på att spy typ har pajat kroppen. Man ska ju ta det lugnt i början, börja träna lite grann och sedan öka. Men jag är för mycket allt-eller-inget person. Åtminstone när det gäller träning.. Så nu när jag inte har fått träna på två veckor eftersom alla skador och sjukdomar bara avlöser varandra (reaktionerna kommer när man lägger av har jag hört) så håller jag på att blir tokig. Jag vill dansa! Har ju missat två veckor.. Och nu så är det inställt i tre veckor så det blir lååångt kvar till jag får dansa igen. :( Ja ja, prio nummer ett just nu är väl att blir frisk och bra i foten så snabbt som möjligt, och det finns bara en sak som verkligen hjälper mot allt det har jag hört; VILA. Men det är ju så tråkigt!..

Music and lyrics

Igår-kväll va jag på bio me Madde, Hanna och Anki. Vi såg Music and lyrics. Den va väl söt. :p Lite förutsägbar kanske, men helt okej ändå. :) Dom va så söta när dom sjöng tillsammans!
image23

Studiedag :)

I dag är det studiedag då. Värste trevligt att vara ledig! Men det känns helt fel, jag har typ inget att göra.. Ovanligt! Egentligen är jag ju hos pappa i dag, men jag va tvungen att gå och hämta mobilladdaren som jag hade glömt, min mobil va helt död. Så nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra med min dag. Tänkte ringa nån och hitta på nåt, men jag tror faktiskt jag bara ska gå tillbaks till pappa och sitta och kolla på mtv och the voice hela dagen. Ta det lugnt lixom. Av nån konstig anledning går det ganska bra där faktiskt.

I måndags var jag och shoppade vad jag ska ha på mig på fredag, är riktigt nöjd :) Ska försöka få till nåt kort på det. Jag jobbar på att blir bättre på att ta kort, steg ett är ju att jag numera alltid har den i väskan i alla fall. Då är den ju med oftare än när den ligger i hyllan. Annars så har jag shoppat en massa vårkläder också. En jättesöt röd klänning, två linnen, två halsband och ett par svarta byxor. Känns riktigt bra. Har inte direkt sysslat me nån seriös shopping på länge, så nu tog jag igen allt det! haha

Jag pallar inte

Jag fattar ingenting. Det blir ju bara så konstigt hela tiden. Jag pallar inte att ständigt vara förvirrad och inte veta vad jag ska tro. Dubbla budskap, att bara vara ärlig skulle ju underlätta. Men det är svårt! Nej, skiter det sig igen så lägger jag ner, jag pallar inte. Jag borde väl egentligen säga allt det här, men jag vågar inte. Vågar inte höra svaret, livrädd för att bli sårad.

Söndag = trååk

Nej nu är helgen slut igen. Jag vill ha lov! Men bara två veckor kvar, bara två veckor. Dessutom är vi ju lediga på onsdag. :) Och kanske nästa torsdag, hoppas!

I dag händer det inte mycket, som vanligt på söndagar. Dans vid halv tre, mina låtsaskusiner ska komma och kolla hur de är, dom kanske vill börja. Himla trevligt att jag värvar typ alla jag känner till mina kurser. :) Efter det händer det väl inget speciellt egentligen, men jag måste fixa min svenska-redovisning, kom på att den är ju imorrn! Inte bra. Sen borde jag putsa mammas förnster också, fick ju betalt för att gör det i höstas.. haha inte bra. Men men, vi får väl se hur mycket som faktiskt blir gjort..

Today

Vaknade kvart i åtta i morse av att jag inte kunde andas. Jag hade råkat stänga munnen och jag är så sjukt förkyld så då får jag ingen luft alls... Mysig väckning, och sen kunde jag inte somna om. Jag som hade tänkt sova till minst 11..

Annars i dag då så va jag i berg och hjälpte pappa lite. Plockade ner en massa porslin i lådor och rensade vad som tillhör vem. Inte så kul kanske, men pappa blev ju glad. Vis 3 va det sen dags att åka och hälsa på Annette som fyller år i dag. Firades med traditionellt bull och kakkalas, så man känner sej ju himla smärt och fin efter det.. :P

BOUNCE

Såååå grymt!! Snacka om att man drabbas av dansfeber!!!! Verkligen ascoolt. Och jag fattar verkligen inte hur dom vågade springa upp på den där väggen hela tiden, jag skulle svimma av rädsla innan jag ens kommit i närheten haha

Sjuk..

Go morron! Då va det lördag då.. I kväll är det Bounce! Ska bli så kul :) Men min förkylning eller vad det är blir bara värre.. Vaknade tidigt av att jag inte kunde andas. Inte så mysigt. Min hals tar död på mig! Funderar på om jag har fått halsfluss eller nåt så jag ska åka till vårdcentralen och få lite penicillin, men jag måste ju dansa imorrn så nej, nåt penicillin har jag inte tid med. Men däremot ska jag inte gå på Bounce-workshopen då. Jag måste faktiskt leka sjukare än vad jag kanske känner mig och vara hemma och vila så mycket som möjligt nu så jag blir frisk. Ja, det är min nya grej, att lyssna på kroppen och faktiskt vila när det behövs så jag inte behöver vara sjuk så förbannat länge varje gång. Jag kan ju alltid försöka, men vi alla vet ju hur bra jag är på det..

Back in buissness!

Yes, äntligen funkar msn. :D Höll på att bli tokig förut.. Men sen kollade jag på Så ska det låta, rätt kul faktiskt. Masjävlar sen då, rätt bra. Men ganska lustig film, väldigt mycket fördomar, men det roliga är ju att det stämmer ju faktiskt rätt bra haha. Men jag gillar inte filmer där man inte får veta slutet utan man ska typ gissa vidare själv, jag vill ju veta hur det går! Va det enda som störde mig med Nina Frisk också. Jättebra film, men jag vill ju veta hur det går sen! Men men, den tycker jag ni ska se i alla fall. :)
Nu, back to msn :P

MSN funkar inte!!

Ja jag vet inte vad jag ska ta mig till!!! Msn vägrar logga in mig. Nån mer som hr problem med det eller är det bara min dator som är knäpp? Om jag nu ska tvingas vara hemma en hel kväll vill jag ju i alla fall kunna ha lite kontakt med omvärlden, men nej det ska jag visst inte få. Smsa med kompisarna funkar ju inte heller, eftersom majoriteten inte har några pengar på mobilen... Så jag vet inte vad jag ska ta mig till! Jag får väl se det som ett bra tillfälle att vila upp mig och min lilla mage.. :P

Vårkläder

Jag känner verkligen ett oerhört stort behov av nya vårkläder nu! Vi va på stan på håltimmen. Vi hann bara till Bianco, men bara där hittade jag 3 par skor, en väska och ett halsband som jag vill ha. Och just de, en skitsnygg rosa mobil också på the phone house. haha.

Kollade in madonnas kollektion för H&M på deras hemsida nyss. Jag gillar paljettkläningen, scarfen och sidenklänningen. Annars är de en hel del lustiga grejer. Och mycket som inte alls är speciellt. Men paljettklänningen vore ju perfekt att ha nästa fredag! Men men, drömma kan man ju alltid.. :P

Aj aj

Va på vårdcentralen förut. Det va inga magsår av för mycket ipren eller så. Nae, de va stressmage. Eller magkatarr eller vad man ska kalla det. Så jag har fått lite magmedicin och rekommendationen att jag ska tänka över min livssituation, jag kanske behöver dra ner på något, stressa mindre eller så. Men enda tanke när han sa de va "Jo, tell me about it". Inget nytt där inte. Jag vet ju egentligen redan allt det där, bara att jag inte gör något åt det. Men nu när jag börjar få en massa fysiska symptom på för mycket stress kanske det är dags att inse allvaret och faktiskt verkligen göra nåt. (Doktorn räknade upp några fler symptom på stress och jag har typ 4, kändes inte så bra)

Helg snart?

Jag är totalt virrig på vad det är för dag. Alltså, jag brukar ju inte ha så bra koll men ändå kunna gissa det beroende på vad jag dansade dagen innan haha (dansade jag inte alls och gick i skolan är det tisdag). Men i går va vi ju lediga. Kändes som det va fredag i måndags. Och nu känns det som måndag. Men ändå som torsdag, kanske för att alla pratar om helgen. 

I helgen vill jag ha kul! Verkligen så där kul så jag bara skrattar tills jag inte kan andas längre. Men med tanke på vilken otroolig framgång vissa har när det gäller att fixa sånt (nej, jag menar inte mig själv nu) så lär det ju inte bli nåt party i alla fall. Men på lördag blir de bounce! :D Ska bi SÅ kul! Jag behöver dessutom en del dansinspiration känner jag. Det står lite still med koreografernadet! Visserligen klarar jag mig väl ett tag till med lektionerna, men det vore ju så skönt att va helt klar och inte behöva gå och tänka på det. Dessutom vore det bra att koreografera lite danser så jag har några att ta fram till t.ex. workshops i sommar eller kanske kurserna nästa termin. Men men, det blir väl nån annan dag det, som vanligt!

Mia bakar

I helgen kommer visst min moster och bäbisarna. Trevligt, de va ju länge sen jag såg dom. Så nu ska Mia baka något tills dess, som om någon av oss faktiskt behövde det.. Men men, sen ska hon visst baka till mammas jobb också. So far, so good, men så får hon ju för sig att baka chokladbollar också! No good! Jag får ju inte träna heller i några dagar nu då... Inte bra alls.. Men men får väl bara ta liiite då. Yeah right tänker garanterat alla som känner mig just nu. haha

Tjoho

Nu va de så där sjukt länge sen jag skrev något igen.. Kanske för att jag har varit hos pappa och han har inget internet! Och så har jag inte orkat heller. Men i dag är jag hemma och har det skittråkigt. Jag va tvungen att gå hem från skolan, för jag mår illa och har ont i magen och de känns inget bra alls. Vilken jäkla tid det tog att vänta på skolsköterskan då! jag väntade i över en halv timme. Frågade skolassistenten om jag inte kunde sjukanmäla mig där, men det fick jag inte för att jag inte är 18 än, då måste man ringa till föräldrar och så. Men inte ringde hon hem sen inte! haha

Aja sen har jag försökt att sova, men det får man ju inte! Det är hela tiden någon som ringer och vill något. Så då satte jag mig här och skrev dansuppgiften istället. Värsta bra, nu kan jag stryka en grej från min milslånga läxlista i alla fall.

Ät inte för mycket ipren! är mitt nya motto (eller nåt). Vi misstänker nämligen att jag genom det totalt har pajat min mage och nu mera har typ magsår eller nåt. Inte kul! Men men, det finns ju mediciner för sånt. :) Tur det, jag måste ju dansa!

Snart är det vår! :)

I dag va de värsta vår-vädret ute! :) Underbart tycker jag. Det måste verkligen bli vår nu, de är ju så kallt! Men i dag va de riktigt gött. Jag hade bara väst på mig när jag cyklade till dansen, och jag frös inte! Ashärligt. Jag vill ju få ha vårkläder! Mycket finare än alla tjocka vinterkläder... :P

Kändes riktigt gött att dansa btw. Käns att man behöver nåt som drar iväg en på söndagarna, annars skulle de ju bara bli en massa glornde på tv å käka en massa skit hela dagen säkert. haha Så skithärligt me dans i dag. Och dom är ju så dukiga!

Jag ser ut som en tigerkaka!

okej, it's official, min syrra kommer aldrig i närheten av mitt hår igen! Hon skulle slinga de nu, men hon tog för mycket hår och för lite färg så jag ser numera ut som en tigerkaka! Inte snyggt på nåt sätt.. Nu blir de uppsatt hår, konstig bena eller mössa tills jag har fixat håret igen då.. Suck att de alltid ska bli så fel när hon försöker fixa mitt hår.. haha

Söndag igen då..

Jag fattar inte hur tiden kan gå så snabbt! Jag hann inte fatta att de va lov förrän skolan började igen. Sen så hann jag inte fatta att jag va tillbaka i skolan förrän de va dags för helg. Och nu har jag typ hunnit fatta att jag är ledig, de är helg, men nej då ska jag tillbaka till skolan imorrn då. Jag orkar inte! Jag är så sjukt skoltrött just nu. Vill bara skita i allt och ha kul och leva livet medan jag fortfarande är ung lixom.. Ja ja, bara ett och ett halvt år kvar.. För mycket! :/

Men men det är ju bra att jag dansar på söndagar nu mera då, annars finns det ju inget positivt me söndagar, jag hatar dom! Man måste till skolan dagen efter så man måste sova tidigt och så kommer man på allt som man borde hunnit i helgen men som inte blev av så då är de bara att ta tag i de.. Ne fy fan.
Snart är de dans! :)